hej! może ktoś ma za dużo dżojów to bardzo chętnie przyjmę bo na klawiaturze w niewiele gierek mogę se pograć :(

"Mieliśmy 2 paczki trawy, 75 granulek meskaliny, 5 arkuszy kwasu, pół solniczki kokainy. Całą plejadę stymulantów i barbituranów. Litr tequli, litr rumu, karton piwa, pół litra eteru i dwa tuziny amelu. Nie potrzebowaliśmy wszystkiego, ale jak człowiek zacznie zbierać dragi - trudno skończyć. "

2

www.allegro.pl

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

Gzynio: myślałem raczej o jakiejś symbolicznej sumie...

"Mieliśmy 2 paczki trawy, 75 granulek meskaliny, 5 arkuszy kwasu, pół solniczki kokainy. Całą plejadę stymulantów i barbituranów. Litr tequli, litr rumu, karton piwa, pół litra eteru i dwa tuziny amelu. Nie potrzebowaliśmy wszystkiego, ale jak człowiek zacznie zbierać dragi - trudno skończyć. "

4

A czy kwota z tej aukcji jest dla ciebie symboliczną  http://www.allegro.pl/item722565463_joy … e_bcm.html
bo jak poszukasz to i czasem taniej znajdziesz.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

5

Gzynio: ty to masz talent do szperania po aukcjach... szkoda, że wcześniej tego nie znalazłem :(

6

Musisz działać po biblijnemu "szukajcie a znajdziecie" :)