1

Jaki emulator PS1 możecie polecić?? - ktoś miał z tym "bliżej" do czynienia? ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

2

ePSXe. I żaden inny. W razie czego pisz ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

zgadzam się, ale jak chcesz pooglądać produkcje scenowe to musisz mieć także PsEmu PRO, bo na na ePSXe sie zwykle kaszanią.

gep/lamers^dial

4

potrzebuję emulca psx'a dla kilku gierek w które lata temu grywałem :) ... i jakoś miło by to było zobaczyć raz jeszcze :).

Czy owy emulgator jest darmowy i można to po prostu zassać skądeś tam?? ;)-

Jak jest ogólnie z obrazami płyt dla emulatora?

5 Ostatnio edytowany przez gepard (2009-09-05 19:28:52)

genaralnie emu są darmowe, musisz tylko ściągnąć sobie biosa z netu ( to jedyna rzecz chroniona prawem autorskim),ale z tym nie będzie problemu.
obrazy leżą na torrencie, więc tez 0 problemu (niektóre są mocno spakowane, z 24mb zipa robi się 500-600mb obraz), jak dobrze trafisz to sciagniesz sobie obrazy z kilkoma gierkami ( Ruskie się w tym kiedyś specjalizowali)

tu masz wszystko na początek:

http://peb.pl/emulacja/99384-rapidshare … r-psx.html

gep/lamers^dial

6 Ostatnio edytowany przez Pin (2009-09-05 22:28:52)

dziękować :) - właśnie odpaliłem emulca. Co prawda brakowało jakiejś DLL'ki (która znalazła się gdzieś na twardysku w zupełnie innym programie :) ), oraz oczywiście biosa - faktycznie nie ma z tym problemu. Ok, w takim razie pozostaje jeszcze torrent. :) łoka. Dzięki panowie za pomoc.

Mam problemy z konfigiem video pod ePSX. Ktoś ma pojęcie co z tym należy zrobić?