Witam,
Zdjęcia można znaleźć tutaj. Niestety nie mam jeszcze jak sprawdzić. Jak tylko zdobędę nierozszerzone 600XL to sprawdzę.
Pozdrawiam
S.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam 1064
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Zdjęcia można znaleźć tutaj. Niestety nie mam jeszcze jak sprawdzić. Jak tylko zdobędę nierozszerzone 600XL to sprawdzę.
Pozdrawiam
S.
Zainteresowany! Poproszę informację o cenie na priv.
sq7bti - nie kumam cie po prostu. tydzien, lub dwa temu rozmawialismy na temat 1064 i mial byc to egz. przeznaczony dla mnie. pytam sie w takim razie, coz sie nagle takiego stalo, ze sprzet oferujesz tutaj wlasnie? za chwile mnie trafi.
Pin... Nieźle :D Bo ja dostałem maila własnie mniej więcej tydzień-dwa temu z informacją, że jest do kupienia... Poprosiłem o zdjęcia i nie doczekałem się odpowiedzi a teraz już zdjęcia są wrzucone tu w wątku na forum :D Czad ;)
P.S. Ja też Go nie kumam ;)
@Pin: wyjaśniłem Ci na gg o co chodzi. Tak jak napisałem w pierwszym poście: potrzebuje nierozszerzonej 600'ki żeby sprawdzić czy jeszcze działa.
@Jacques: dostałem 3 (słownie TRZY) maile z prośbami o zdjęcia. Na wszystkie odpowiedziałem.
S.
sq7bti: wysłałem maila z prośbą o zdjęcia dokładnie 2009-08-18 22:17... Nie doszła moja prośba, czy dostałeś tego maila ale nie przyszła do mnie z kolei Twoja odpowiedź?
Wycofuje sie w takim razie z checi zakupu. Sq7bti - > nie jestes dla mnie wiarygodnym czlowiekiem, bo z rozmowy z Toba nic sensownego nie wynika w tym przypadku. A to, co dla Ciebie stanowi pewnik - dla mnie osobiscie - czarną magię. Eot
:)
Ja tak samo, bo to nie ma sensu, tym bardziej, że sam do mnie napisał pierwszy na priva z ofertą po znalezieniu gdzieś na forum mojej starej wiadomości o chęci zakupu 1064. Niepotrzebne zawracanie ludziom głowy :/
Wysyłałem do was zapytanie w pierwszej kolejności, właśnie dlatego że deklarowaliście na forum chęć zakupu. Nie ma w tym nic z zawracania głowy.
S.
Oj... Napisałeś do mnie maila w stylu "mam do sprzedania a kiedyś poszukiwałeś 1064 i pisałeś na forum" (pewnie do innych podobnie), czyli można to zrozumieć jak porpozycję kupna od ręki (pewnie tak było w przypadku Pina). Ja dodatkowo jeszcze poprosiłem o zdjęcia i odpowiedź na priv, ale już się nie doczekałem - nie wiem, MOŻE z przyczyn technicznych, ale maila z prośbą wysłałem tak jak widnieje w moim poście powyżej). Po czym po indywidualnych propozycjach sprzedaży wrzucasz info na forum, żeby się ludzie licytowali (a obiecane miał rzekomo Pin, u mnie do tego etapu nie doszło ze względu na brak odzewu w sprawie zdjęć). I na końcu jeszcze informujesz, że niesprawdzone. Zamiast robić burzę w szklance wody lepiej było poczekać aż sprawdzisz i wystawić na Allegro.
ŁADNIEJ by to wszystko wyglądało. I poważniej.
@Jacques: Miales mozliwosc zlozenia oferty. MOZE z przyczyn technicznych nie skorzystales. Obiecac nie moglem nikomu skoro zaoferowalem kilku osobom i czekalem na odpowiedzi. Miedzy innymi na Twoja. Pin o tym dobrze wiedzial.
Jak widac najpewniejszym sposobem kontaktu jest jednak forum publiczne.
S.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam 1064
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań