1

Witam,

Zdjęcia można znaleźć tutaj. Niestety nie mam jeszcze jak sprawdzić. Jak tylko zdobędę nierozszerzone 600XL to sprawdzę.

Pozdrawiam
S.

poszukuje kwarcu 14.187576 MHz (CO70034)

2

Zainteresowany! Poproszę informację o cenie na priv.

3 Ostatnio edytowany przez Pin (2009-09-02 21:51:58)

sq7bti - nie kumam cie po prostu. tydzien, lub dwa temu rozmawialismy na temat 1064 i mial byc to egz. przeznaczony dla mnie. pytam sie w takim razie, coz sie nagle takiego stalo, ze sprzet oferujesz tutaj wlasnie? za chwile mnie trafi.

Kontakt: pin@usdk.pl

4 Ostatnio edytowany przez Jacques (2009-09-02 22:25:44)

Pin... Nieźle :D Bo ja dostałem maila własnie mniej więcej tydzień-dwa temu z informacją, że jest do kupienia... Poprosiłem o zdjęcia i nie doczekałem się odpowiedzi a teraz już zdjęcia są wrzucone tu w wątku na forum :D Czad ;)

P.S. Ja też Go nie kumam ;)

5

@Pin: wyjaśniłem Ci na gg o co chodzi. Tak jak napisałem w pierwszym poście: potrzebuje nierozszerzonej 600'ki żeby sprawdzić czy jeszcze działa.
@Jacques: dostałem 3 (słownie TRZY) maile z prośbami o zdjęcia. Na wszystkie odpowiedziałem.

S.

6

sq7bti: wysłałem maila z prośbą o zdjęcia dokładnie 2009-08-18 22:17... Nie doszła moja prośba, czy dostałeś tego maila ale nie przyszła do mnie z kolei Twoja odpowiedź?

7

Wycofuje sie w takim razie z checi zakupu. Sq7bti - > nie jestes dla mnie wiarygodnym czlowiekiem, bo z rozmowy z Toba nic sensownego nie wynika w tym przypadku. A to, co dla Ciebie stanowi pewnik - dla mnie osobiscie - czarną magię. Eot

:)

Kontakt: pin@usdk.pl

8 Ostatnio edytowany przez Jacques (2009-09-03 18:06:43)

Ja tak samo, bo to nie ma sensu, tym bardziej, że sam do mnie napisał pierwszy na priva z ofertą po znalezieniu gdzieś na forum mojej starej wiadomości o chęci zakupu 1064. Niepotrzebne zawracanie ludziom głowy :/

9

Wysyłałem do was zapytanie w pierwszej kolejności, właśnie dlatego że deklarowaliście na forum chęć zakupu. Nie ma w tym nic z zawracania głowy.

S.

10 Ostatnio edytowany przez Jacques (2009-09-04 11:30:01)

Oj... Napisałeś do mnie maila w stylu "mam do sprzedania a kiedyś poszukiwałeś 1064 i pisałeś na forum" (pewnie do innych podobnie), czyli można to zrozumieć jak porpozycję kupna od ręki (pewnie tak było w przypadku Pina). Ja dodatkowo jeszcze poprosiłem o zdjęcia i odpowiedź na priv, ale już się nie doczekałem - nie wiem, MOŻE z przyczyn technicznych, ale maila z prośbą wysłałem tak jak widnieje w moim poście powyżej). Po czym po indywidualnych propozycjach sprzedaży wrzucasz info na forum, żeby się ludzie licytowali (a obiecane miał rzekomo Pin, u mnie do tego etapu nie doszło ze względu na brak odzewu w sprawie zdjęć). I na końcu jeszcze informujesz, że niesprawdzone. Zamiast robić burzę w szklance wody lepiej było poczekać aż sprawdzisz i wystawić na Allegro.
ŁADNIEJ by to wszystko wyglądało. I poważniej.

11

@Jacques: Miales mozliwosc zlozenia oferty. MOZE z przyczyn technicznych nie skorzystales. Obiecac nie moglem nikomu skoro zaoferowalem kilku osobom i czekalem na odpowiedzi. Miedzy innymi na Twoja. Pin o tym dobrze wiedzial.

Jak widac najpewniejszym sposobem kontaktu jest jednak forum publiczne.

S.