Coprawda zupelnie nie zwiazane z Atari i moze ktos juz to zna, ale jesli nie, to:

Jakis czas temu odkrylem strone finskiej grupy, ktora zrobila gierke polegajaca na zrzucaniu chlopka ze schodow, coby najbardziej sie poobijal. Zagladnalem tam dzisiaj, i pojawila sie nowa, jeszcze lepsza gierka z tego klimatu. Smialem sie z tego przez godzine  :lol:

Jak ktos ma gleboko ukrywane sadystyczne  ;) zapedy, to polecam  :twisted: :

http://jet.ro/dismount/

2

hehe, ale sado ! :) niezle

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

3

Mega FRASUNEK! RÓLÓ na maxa!

4

Poprostu mega gierka X 1000 ! Laoo poszedl spac, majac jakies 36k , wiec nabilem najpierw 42k , potem z 56k i w koncu jakims fartem 118k !!! sluze replayem or so :)

Genialne w swojej prostocie FRASÓNEk

5

huh! yaazdaa!
mam replaya jak moj stickman startuje z kabiny a potem przeskakuje nad murkiem  :lol: niczym slynny siergiej boobka.
roxor :!:

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

6

dla mnie faza, kiedy wylatuje znad kabiny odbija się od ściany a impet wbija go w szybę :x

7

hehehehehe....ja w Porrasturvat gram juz ze pol roku....jak macie jakies fajne wyniki to piszcie...

moj top-score: 62.........hehehehe

frasunek.....to nie pierwsze wyjebane gry ekipy Taat,a jakie video demka swojego czasu robili....

gep/lamers^dial

8

zajebiste giery...

Moj wynik w Porrasturvat to 63792!

9

Hehe dobre gierki (schody oraz ciezarowka)....

10

Dla mnie - BOMBA ; )

There's special place for me in hell. It's called the throne.

11

oficjalny rekord w Trojmiescie to 170 tysiaków....zdradze tylko czita do tej gry...trzeba tak wyrzucic typka by truck upadl na niego i gosciu dostaje drgawek a punkty lecą...hehehehe
giera zajęła pierwsze miejsce przed kilkoma dniami na Assembly 2k3!
wcale sie nie dziwie....

gep/lamers^dial

12

zdradze tylko czita do tej gry...trzeba tak wyrzucic typka by truck upadl na niego i gosciu dostaje drgawek a punkty lecą...hehehehe

Nic odkrywczego nie powiedziales....

13

Moj rekord 115k i to bez upadniecia ciezarowki na goscia. inny trik :p laoo widzial ^_-.

14

Za to najbardziej widowiskowe rozwalki robi chyba Laoo, re repki co zostaly Laoo przed Twoim wyjazdem (te nowe) - zajebiste :D

15

zdradze tylko czita do tej gry...trzeba tak wyrzucic typka by truck upadl na niego i gosciu dostaje drgawek a punkty lecą...hehehehe

Nic odkrywczego nie powiedziales....

wiem.....w koncu kazdy orze jak moze....nie zmienia to faktu ze przebijanie chlopka na druga strone murka rulez...fajnie byloby jakby z drugiej strony byl drugi truck i mozna wtedy w realtajmie odbijac sobie chlopka dachami....to bylby hicior na 2 raczy!!!!

gep/lamers^dial