http://www.youtube.com/watch?v=4qsWFFuYZYI
Wektory, tekstury, scrolle i co tam jeszcze. Produkcja bardziej związana z commodore.
Motyw w 2:09 mnie rozwalił.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację
atari.area forum » Scena - 8bit » 8-bit trip
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.youtube.com/watch?v=4qsWFFuYZYI
ej no, wczoraj byl topik 'scena z lego' czy cos w podobie, ten sam filmik. Ponadto, byl tez w 2linerze. Ludzie, opamietajcie sie :)
tak reasumując to ta produkcja ma z commodore tyleż związku co nic. większość zaprezentowanych motywów skojarzyłbym raczej z NES-em niż z C64. Nawet sound track ma brzmienie typowo nes-owe ;)
seban: 0:34
tia, ten znaczek ma wiecej wspolnego z nes niz c64...
no niech Ci będzie... ale to jeden z dwóch akcentów :P nawet tego wcześniej nie zarejestrowałem :P
bo wypowiadales sie o czyms co przewijales miast obejrzec calosc - o! ;)
piszesz że nie obejrzałem, ale prawdą to nie jest. Obejrzałem od deski do deski i nadal oprócz tego znaczka C64 i ludzików z International karate uważam że to bardziej NES-owe klimaty ma. SID tak nie brzmi, tak brzmi NES. C64 nie ma tak szerokich ramek, to dwa. Klimaty z mario, pady od NES-a, sam nes w niskiej rozdzielczości itd... nawet napis NES się w trakcie przewija, dla mnie EOT :)
[trol mode ON]ale ponieważ musisz mieć swoje ostatnie zdanie to zapewne coś jeszcze dopiszesz do tego wątku :P[/trol mode OFF]
;)
ej. ja sie tylko zbijalem ;-)
no dobra... widzę tam jeszcze datasette od commodore ;P
fakt ;) pogrążam się coraz bardziej :) zachciało mi się burzyć się o commodore to mam ;P
ale brzmi jak nes
kierownik do roboty, a nie jutuby ogladac
tia, ten znaczek ma wiecej wspolnego z nes niz c64...
tia, Stevie Wonder by to lepiej wytypował...;) tyle tam motywów z NES-a co z c64.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » 8-bit trip
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 24 zapytań