Sopot, proponuje spotkać się na Monciaku i gdzieś sobie finalnie uderzymy, wybór duży. Która godzina pasuje???
Olsztynowi gratulujemy MacGyvera.... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » 2 ga edycja sztabu w 3mieście...!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sopot, proponuje spotkać się na Monciaku i gdzieś sobie finalnie uderzymy, wybór duży. Która godzina pasuje???
Olsztynowi gratulujemy MacGyvera.... ;)
Żona mi workuje do 20-ej, ja siedzę z córą. Pewnie jakaś 22 bylaby ok. Macgyver - może jeszcze zmienisz zdanie? :)
dla mnie godzina nie ma znaczenia, już sobie załatwiłem wolne od rodziny, ale koło 22 jak znam ludzi, to część już będzie w drodze powrotnej do domu :)
proponuję juto 19:00 na monciaku :)
Monciak troche długi jest :)
Adaś przy macdonaldzie...?.
niechaj będzie przy Macu.
Mkay.
To jak? Godzina 19.00 na Monciaku przy Mc Donald.
Tak jak powyżej. Kto będzie to będzie. A Stryjek "ma w ryja" ;)
Jak zwykle gdy coś się wali to wszystko naraz :( Może będę może nie - wygląda na to, że być może będę sobie musiał odpuścić... Gdyby jednak nie, a mogę się stawić nieco później, to sendnijcie mi na priva jakąś komórkę, żebym was znalazł :) Jak do 20 się nie stawię to mnie nie będzie :/
Macgyver - może jeszcze zmienisz zdanie? :)
Niestety nie, wczoraj już zadeklarowałem się w temacie sobotniego popołudnia i niezbyt elegancko byłoby się wycofać. Anyway - miłego sztabowania ;)
Dobra, wyjaśniło się apropos tego co napisałem. Mnie również nie będzie. Szkoda i przepraszam - ale takie życie
ja będę, mam nadzieję że będę się miał z kim napić piwka...
19:00 Mac na monciaku!
Sztab odbył się w bardzo fajnej knajpce pod nazwą Bookarnia. Dziękuje wsystkim którzy się zjawili a ci co się nie stawili mogą... tym co byli zazdrościć :)
I ja jestem już w domu. Pozdrawiam wszystkich Sztabowiczów z 3-miasta. Ci którzy nie byli niech żałują. Do następnego sztaba.
dziękuję za doborowe towarzystwo, knajpka idealna aby przyjść ze sprzętem:)
1.Doborowe towarzystwo
2.Bookarnia
3.Atari Lynx
4.Scena na Javie i Pocket PC
5.Gadki o wszystkim
6.Żarło by "Sopocki Kebab Since 1970"
7.Było na kim oko zawiesić bo "hot girls" na wybiegu (czyt. Monciaku) było od groooooooooma...
Dzięki za spotkanko chłopaki! :)
PS. Henryk: mam juz Tomite w kilku wersjach dla Ciebie :)
Gepard wysłałem maila na priv przez atariarea. Nie wiem czy doszedł.
Kebab na zapleczu nowego centrum handlowego na Monciaku ? Ten gdzie kiedyś się go jadło stojąc przy blatach jak przy budce z piwem ?
Ehhhh wspomnienie młodości...
Henryk: no chyba mi wiadomośc wcięło... jakby co skrobnij na maksym2009@o2.pl
Fajnie... Szkoda że nie mogłem... Taki lajf :) Do Olsztyna też nie pojechałem ostatecznie :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » 2 ga edycja sztabu w 3mieście...!
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań