Sopot, proponuje spotkać się na Monciaku i gdzieś sobie finalnie uderzymy, wybór duży. Która godzina pasuje???
Olsztynowi gratulujemy MacGyvera.... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » 2 ga edycja sztabu w 3mieście...!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sopot, proponuje spotkać się na Monciaku i gdzieś sobie finalnie uderzymy, wybór duży. Która godzina pasuje???
Olsztynowi gratulujemy MacGyvera.... ;)
Żona mi workuje do 20-ej, ja siedzę z córą. Pewnie jakaś 22 bylaby ok. Macgyver - może jeszcze zmienisz zdanie? :)
dla mnie godzina nie ma znaczenia, już sobie załatwiłem wolne od rodziny, ale koło 22 jak znam ludzi, to część już będzie w drodze powrotnej do domu :)
proponuję juto 19:00 na monciaku :)
Monciak troche długi jest :)
Adaś przy macdonaldzie...?.
niechaj będzie przy Macu.
Mkay.
To jak? Godzina 19.00 na Monciaku przy Mc Donald.
Tak jak powyżej. Kto będzie to będzie. A Stryjek "ma w ryja" ;)
Jak zwykle gdy coś się wali to wszystko naraz :( Może będę może nie - wygląda na to, że być może będę sobie musiał odpuścić... Gdyby jednak nie, a mogę się stawić nieco później, to sendnijcie mi na priva jakąś komórkę, żebym was znalazł :) Jak do 20 się nie stawię to mnie nie będzie :/
Macgyver - może jeszcze zmienisz zdanie? :)
Niestety nie, wczoraj już zadeklarowałem się w temacie sobotniego popołudnia i niezbyt elegancko byłoby się wycofać. Anyway - miłego sztabowania ;)
Dobra, wyjaśniło się apropos tego co napisałem. Mnie również nie będzie. Szkoda i przepraszam - ale takie życie
ja będę, mam nadzieję że będę się miał z kim napić piwka...
19:00 Mac na monciaku!
Sztab odbył się w bardzo fajnej knajpce pod nazwą Bookarnia. Dziękuje wsystkim którzy się zjawili a ci co się nie stawili mogą... tym co byli zazdrościć :)
I ja jestem już w domu. Pozdrawiam wszystkich Sztabowiczów z 3-miasta. Ci którzy nie byli niech żałują. Do następnego sztaba.
dziękuję za doborowe towarzystwo, knajpka idealna aby przyjść ze sprzętem:)
1.Doborowe towarzystwo
2.Bookarnia
3.Atari Lynx
4.Scena na Javie i Pocket PC
5.Gadki o wszystkim
6.Żarło by "Sopocki Kebab Since 1970"
7.Było na kim oko zawiesić bo "hot girls" na wybiegu (czyt. Monciaku) było od groooooooooma...
Dzięki za spotkanko chłopaki! :)
PS. Henryk: mam juz Tomite w kilku wersjach dla Ciebie :)
Gepard wysłałem maila na priv przez atariarea. Nie wiem czy doszedł.
Kebab na zapleczu nowego centrum handlowego na Monciaku ? Ten gdzie kiedyś się go jadło stojąc przy blatach jak przy budce z piwem ?
Ehhhh wspomnienie młodości...
Henryk: no chyba mi wiadomośc wcięło... jakby co skrobnij na maksym2009@o2.pl
Fajnie... Szkoda że nie mogłem... Taki lajf :) Do Olsztyna też nie pojechałem ostatecznie :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » 2 ga edycja sztabu w 3mieście...!
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 61 zapytań