51

wieczor: mam pewne przeliczniki i reguły - jeżeli wypiję zwykłe piwo (0,5l, 5,5%) to przy mojej masie (105kg), mogę po czasie 2,5h przyjąć, że będę miał 0.00 ;) Nie jest powiedziane, że mam siedzieć o suchym pysku, nie jest też powiedziane, że mam prowadzić "pod wpływem" - zawsze jest rozwiązanie, że wilk będzie syty i owca cała ;)

52

Jest jeszcze trzecie rozwiązanie - pociąg :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

53

Dla mnie to nie jest rozwiązanie ;)

54

eee w dupach sie poprzewracało od jeżdżenia samochodami... ;)

gep/lamers^dial

55

Jak Ci tak tęskno do pociągów, to sobie kup kolejkę PIKO :P

56

a kupiłem synowi ostatnio taką kolejkę, ale bardziej przepada za taborem spod znaku "Thomas & Friends"... :)

gep/lamers^dial

57

minął tydzień a szczegółów brak...na następny weekend mam propozycję miłego łojenia "browar vs łycha" w Karwii, więc jak tak dalej będzie w kontekście sztabowym (teoria vs praktyka 1:0), to się będę w tym kierunku teleportował :)...

gep/lamers^dial

58

Gepard nei ma to jak dobra wymowka ....
Nikt cie prosić nie bedzie bo widze nie masz zamiaru sie zjawic....
A co do miejsca w Gda i picia piwa to jest ich od cholery ....
Sprzetów nie bedzie to wiec mozna isc do byle jakiego miejsca ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

59

Stryj przestań fantazjować...przeca chcę przyjść, tyle że domagam się konkretów miast wirtualnej deliberacji :/

gep/lamers^dial

60 Ostatnio edytowany przez stryker (2009-08-17 13:03:53)

to rusz .....i spotkajmy sie w tygodniu w Gdansku  robiąc rozeznanie ;]

61

jutro będę w Gda po 16-tej, więc możemy coś zdziałać w kwestii miejscówy...jakby co to daj info na gadulca.

gep/lamers^dial

62

Hm, piane wszyscy bija a do tej pory nie wiadomo gdzie i kiedy (o ktorej) cala impreza sie odbedzie. A szkoda, bo pomimo tego, ze temat wstepnie mam u swojej drugiej polowy zaklepany to glupio mi odpowiadac co chwile "nie wiem", "jeszcze nie wiem", "nie ustalono" itp. Powiem szczerze, ze zle to rzutuje na przyszle spotkania :^)

No ale do rzeczy: czy na spotkaniu bedzie jakis wlasciciel POFO? Jesli tak, to czy posiadajacy interface do CompactFlash?

63 Ostatnio edytowany przez wieczor (2009-08-20 07:22:54)

I jak tam, będzie co z tego? Mam na myśli tę sobotę ... :)

Azbest napisał/a:

pomimo tego, ze temat wstepnie mam u swojej drugiej polowy zaklepany to glupio mi odpowiadac co chwile "nie wiem", "jeszcze nie wiem", "nie ustalono" itp.

Widzę że chodzi nam o to samo :)

64

Moze tak niech sie wypowie glowny "prowodyr" ?
W kazdym razie, nic na sile! ;P

65

Wczoraj mialem isc z gepard'em szukac odpowiedniej miejscówki .... ale niestety nie znalazł czasu zasłaniajc sie pracą ....
DRC moze ty ? ;-)
AS zyjesz ? czy pieluchy zmieniasz ?

66

a dziś czekałem na wici od Strykera, ale nie znalazł czasu by sie odezwać... ;) Tak myślę że przy tak "nędznej frekwencji" na jaką się zapowiada, miejsce będzie w każdej mordowni w Gda :/ więc spotkać się można gdziekolwiek, nawet w takim klamocie jak choćby "Irish" /jeśli ów jeszcze istnieje -> bo nie wiem/. Knajp zdolnych pomieścić naszą zgraję w Danzig "jak mrówków'... :)

gep/lamers^dial

67

To ilu nas ma być? Jak kilku to może u kogoś w domu :D

To tylko odajcie wskazówki jak dotrzeć gdziekolwiek to jest :)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

69 Ostatnio edytowany przez AS... (2009-08-20 20:41:14)

no właśnie gdzie to ..>
Stryjek opanowałem zmianę pieluszek i nie tylko to :)

A może ktoś ma wolną chatę???

70

hehe w Zoppot była kiedyś niezła knajpa /Monciak -> koło d.Siouxa/ gdzie tanie wino sprzedawali na szklanki i szlugi na sztuki :) :) huehue...

gep/lamers^dial

71

to może zoppot????

qrde niech ktoś walnie nazwę lokalu gdzie robimy sztaba

72 Ostatnio edytowany przez gepard (2009-08-20 21:02:51)

ano właśnie, walimy do Zoppot a knajpe znajdziemy jakoś :) będzie na kim oko zawiesić przy okazji :)

gep/lamers^dial

73

to gdzie i o której?>>>

74

Dobra mili państwo - dzisiaj pojawiła mi się alternatywa na sobotę, na którą bym się nie zdecydował, wiedząc, że odbędzie się sztab, ale że do dzisiaj w temacie sztabu nie ma konkretów, więc wybrałem "alternatywę".

Życzę Wam powodzenia w dalszych czczych dyskusjach ;)

75 Ostatnio edytowany przez wieczor (2009-08-21 16:37:06)

Nie no... To że się odbędzie to wiadomo, trwają tylko dyskusje gdzie - w obrębie jednego miasta. Wybór jest spory ;)

Edycja: panowie, plizzz, piątek się już kończy - już się chciałem nabijać z macgyvera, że źle wybrał, ale wygląda na to że to on się ponabija z nas :) Macgyver - pod koniec przyszłego tygodnia będę w Olsztynie matkę odwiedzał, to zrobimy 2-osobowego sztaba :D