wyglada na to ze majki moze nie pojechac, w takim razie przelew+przesylka chyba pozostaje :/
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Czapki z logiem ATARI
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wyglada na to ze majki moze nie pojechac, w takim razie przelew+przesylka chyba pozostaje :/
Gepard: z racji tego, że Cię nie było - czekam na kontakt na priv, podam konto do przelewu.
Jell - czekam na przelew, jak dojdzie - wysyłam
Zostały mi jeszcze 4 sztuki (niezapłacone/nieodebrane), jak ktoś reflektuje - zasady jak przy koszulkach. Cena 15 złociszy plus koszt wysyłki, jak się zbierze kilka sztuk - mogę domówić. Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądają - proszę spojrzeć na zdjęcie numer DSC02997.JPG z larkowego katalogu: http://www.arsoft.netstrefa.pl/pliki/G2009.7z - zamówienia zbieram do niedzieli włącznie (do północy), potem podsyłam numer konta na priv. Po zapłacie - produkcja i wysyłka (około 1 tydzień).
P.S. Nosty, Twoja zarezerwowana.
najwyrazniej priv msg nie dotarlo.
podaj jakiegos maila, albo odezwij sie do mnie przez forum...
tj. nie mam informacji o numerze konta.
fak. przeoczylem maila...
wieczorem robie przelew - tak wiec te 2 czapeczki dalej na mnie rezerwowane.
@Jell: kaska wpłynęła, ale dostaję od Ciebie puste maile. Jedno pytanie: mam wysłać na ten adres z przelewu? Jeśli tak - odpisz tutaj, jeśli nie - podeślij mi adres PM-ką, potwierdzę odbiór.
tak, adres z przelewu.
na wszelki wypadek jeszcze z gmaila mailne (wlasnie dziwne ze tam pierwej post twoj nie trafil)
o.k. Teraz mail doszedł. Wyślę, jak tylko wrócisz (wiesz OCB). Daj znać.
spoko.
Zamawiam jeszcze jedną czapeczkę jeżeli są jeszcze jakieś wolne.
ok. doszlo - wsio ok.
Cieszy mnie to. Nawalił tylko Gepard - reszta odebrała (Gzynio ma jeszcze do odbioru, ale ustalone jest co i jak)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Czapki z logiem ATARI
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 45 zapytań