26

Mnie każdy termin po 15.08 pasuje.

27

no to jak 3miaszczanie????
idziemy na browara czy nie idziemy???

28

idziemy, tylko ustalcie konkretny termin i miejsce, bo na razie teoretyzujemy...phi!....

gep/lamers^dial

29

pisze sie!

Azbest: Weź Kacpra :)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

31

Tylko wybierz(cie) takie miejsce, co by (znowu) nie wracac w nocy z buta! ;P

32

sobieszewo;)

gep/lamers^dial

33

Tia, świetnie - to ja proponuję Kowale a co :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

34

22 sierpnia... teoretycznie jest szansa, żebym się pojawił, chociaż kilka dni przed będę to dopiero wiedział na 100%.

35

Przyjedź... Poznam osobiście gościa który nie sprzedał mi Falcona :mad: ;)

36 Ostatnio edytowany przez Dracon (2009-08-10 20:05:12)

Może w "Wielkim Błękicie" na plaży przy molo na Zaspie/Brzeźnie? ;)

@wieczór:  pokażesz na spotkaniu, czy jesteś tylko posiadaczem Falcona czy jego użytkownikiem??? Mam na myśli jakieś prace gfx, zaki, itp. :) 
Mając kompa z takim pochodzeniem grzechem byłoby nic na nim nie robić... ;P

37 Ostatnio edytowany przez wieczor (2009-08-10 20:16:51)

Read my lips: " który NIE SPRZEDAŁ mi Falcona" .... Startowałem w wyścigu, ale ktoś mnie ubiegł :) Jakby mi sprzedał to już bym go znał - przyjechałbym po to osobiście - jakoś zaufanie w tym wypadku poczcie uważałbym za zbytnie kuszenie losu :)

38

to co 22.08.2009???

ostatnio piłem browarki w kandelabrach, fajna knajpa mają 120 gatunków piwa, tylko nie mają królewskiego...!
Za to mają miodowe :)

Ja i tak mogę podjechać "byle gdzie", w końcu znowu przejadę się kolejką, ostatnio jeździłem kolejką na sztabie #1 w roku 2009 w trójmieście...!

proponuję termin 22.08.2009, miejsce ... Gdańsk??? ja się dostosuje!!!
-Ja i tak mogę podjechać "byle gdzie" w końcu znowu przejadę się kolejką, ostatnio jeździłem kolejką na sztabie #1 w roku 2009 w trójmieście...!

39

Ano, sqward był szybszy i on zabukował Falcona zaraz po tym jak poszło ogłoszenie.

40

wieczor napisał/a:

Tia, świetnie - to ja proponuję Kowale a co :)

No Kowale...to jest dopiero zadupie, ostatni bus do centrum coś zdaje się koło 18-19-tej ztcp a potem to można jedynie przespać się nad jeziorkiem  koło osiedla "5 Wzgórz"...zaduuuupieeeeeeeeeee

Dracon napisał/a:

Może w "Wielkim Błękicie" na plaży przy molo na Zaspie/Brzeźnie?

Błękitna Ostryga??? no way, dzieki, postoje.... ;)

myślę, że może coś w centrum znajdziemy, jest tam przeca w czym wybrać..."Młodzi, piękni i bogaci"??? huehue, w którejs tam knajpie nawet atari jest eksponowane...

gep/lamers^dial

41

@Gepard - LOL, też mi to przyszło na myśl, hehehe.

I Ty zostaniesz big endianem...

42

gepard napisał/a:

No Kowale...to jest dopiero zadupie, ostatni bus do centrum coś zdaje się koło 18-19-tej ztcp a potem to można jedynie przespać się nad jeziorkiem  koło osiedla "5 Wzgórz"...zaduuuupieeeeeeeeeee

Ano zadupie - to był mój komentarz do Sobieszewa :) Ja śpię codziennie nad tym jeziorkiem, aczkolwiek nie bezpośrednio, mam na nie widok z okna :)

43

gepard napisał/a:
Dracon napisał/a:

Może w "Wielkim Błękicie" na plaży przy molo na Zaspie/Brzeźnie?

Błękitna Ostryga??? no way, dzieki, postoje.... ;)

Ech, szkoda, żeś filmy pomylił... Nie ta pamięć, starzejemy się???  ;P
Poza tym miejscówka dobra jak przeholujesz, bo jest tam gdzie nabierać powietrza i cucić...

gepard napisał/a:

myślę, że może coś w centrum znajdziemy, jest tam przeca w czym wybrać..."Młodzi, piękni i bogaci"???

:lol: A to żeś strzelił, chcesz tam "zadawać szyku" z małolatami?    :O

Mnie tam na 5 wzgórzach pasuje, nawet znam parę fajnych miejscówek :)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

45

A jak wygląda sprawa miejsc parkingowych w obrębie miejscówek o których mówicie?

46

Pewnie powinienem siedzieć cicho, bo się nie wybieram, ale...

MacGyver ty naprawdę chcesz jechać na sztaba autem ?!?!

grzybson/SSG^NG

47

grzybson: A w czym problem?

48

W tym, że nie wolno prowadzić pod wpływem alkoholu :)

49

wieczor: odkąd mam prawo jazdy (ileś lat minęło) nigdy nie prowadziłem pod wpływem alkoholu i nie zamierzam nic w tym temacie zmieniać.

50

Dżizzz.... domyślam się,wyglądasz mi (z forum, bo osobiście Cię jeszcze nie spotkałem) na rozsądną osobę. Chodziło mi o to połączenie - wyjaśniłem wątpliwości Grzybsona :) W sensie:

sztab = alkohol ? auto?.... :)