Brawo Stryjek! Postaram się zrobić OCR z instrukcji do Karin Maxi.
Gdzies za okolo godzine bedziesz miał tu: http://laresistance.pigwa.net/Mateoos/karin.zip - Tif'y ... bedzie ci łatwiej :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » SPRZEDAM książki, dyskietki
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Brawo Stryjek! Postaram się zrobić OCR z instrukcji do Karin Maxi.
Gdzies za okolo godzine bedziesz miał tu: http://laresistance.pigwa.net/Mateoos/karin.zip - Tif'y ... bedzie ci łatwiej :-)
Achtung, brakuje strony nr 1.
Yeah! Moja votka nie zginie! ;)
Gdyby ktoś chciał sprawdzić czy nie pozostały żadne błędy - Karin Maxi Drive - Instrukcja użytkowania. Jeśli nie będzie odzewu - wrzucam do Atariki.
DObra dyski i materiały scenowe poleciały do Mikera :-)
Reszta (ksiazki, czasopisma) + czesć moich gratów poszła do ludków na Głuchołazach....
To tyle odemnie :-)
Miker podobno wiekszą czesc juz grał.... ( i z tego co mi pisał.... mało tego)
Dokładnie - jest tego póki co AŻ 10 atrów.
Powalczę jeszcze może na innej stacji, ale wygląda na to, że większość dyskietek "się rozmagnesowała się". :/
Strasznie nietrwałe te dyskietki są.
Ostatnio coraz częściej nachodzi mnie ochota popełnienia jakiegoś shitu w czterech kanałach i przywiezienie "dzieła" na jakiś zlot. Wiem, że tęsknicie za moją twórczością :P
No jasne, trochę świeżego mięsa nie powinno zaszkodzić... :D
Może spróbuj machnąć coś w Raster Music Tracker (teraz jest 'trendy' robić coś na /|\ z użyciem toolsów na PC
do którego masz pewnie dostęp) ??
Nie kuś losu - potem będziesz musiał głosować na party, haha!
Odnośnie mojej "tfurczości", to mam całkiem pokaźny zbiór plumkania pisanego na grzybie /skale 0.80/. Kilka kawałków uważam za udane - kiedyś nawet zrobiłem podkład muzyczny do pewnego krótkiego filmiku i nawet mi to wyszło - tzn. design mi wyszedł, czyli synchro muzyki z efektami. Montowałem w WinMovieMaker ;) Chcecie linka? ;)
Na zlota bym jakiegoś przyjechał, ale gdzieś bliżej - na dół Polski jedzie się prawie cały dzień /lub całą noc/, wolałbym jakieś bliższe rejony.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » SPRZEDAM książki, dyskietki
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 56 zapytań