26

wyglada na to ze majki moze nie pojechac, w takim razie przelew+przesylka chyba pozostaje :/

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

27

Gepard: z racji tego, że Cię nie było - czekam na kontakt na priv, podam konto do przelewu.
Jell - czekam na przelew, jak dojdzie - wysyłam

Sikor umarł...

28

Zostały mi jeszcze 4 sztuki (niezapłacone/nieodebrane), jak ktoś reflektuje - zasady jak przy koszulkach. Cena 15 złociszy plus koszt wysyłki, jak się zbierze kilka sztuk - mogę domówić. Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądają - proszę spojrzeć na zdjęcie numer DSC02997.JPG z larkowego katalogu: http://www.arsoft.netstrefa.pl/pliki/G2009.7z - zamówienia zbieram do niedzieli włącznie (do północy), potem podsyłam numer konta na priv. Po zapłacie - produkcja i wysyłka (około 1 tydzień).
P.S. Nosty, Twoja zarezerwowana.

Sikor umarł...

29 Ostatnio edytowany przez jellonek (2009-07-28 09:14:06)

najwyrazniej priv msg nie dotarlo.
podaj jakiegos maila, albo odezwij sie do mnie przez forum...
tj. nie mam informacji o numerze konta.

fak. przeoczylem maila...
wieczorem robie przelew - tak wiec te 2 czapeczki dalej na mnie rezerwowane.

30

@Jell: kaska wpłynęła, ale dostaję od Ciebie puste maile. Jedno pytanie: mam wysłać na ten adres z przelewu? Jeśli tak - odpisz tutaj, jeśli nie - podeślij mi adres PM-ką, potwierdzę odbiór.

Sikor umarł...

31

tak, adres z przelewu.
na wszelki wypadek jeszcze z gmaila mailne (wlasnie dziwne ze tam pierwej post twoj nie trafil)

32

o.k. Teraz mail doszedł. Wyślę, jak tylko wrócisz (wiesz OCB). Daj znać.

Sikor umarł...

33

spoko.

34

Zamawiam jeszcze jedną czapeczkę jeżeli są jeszcze jakieś wolne.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

35

ok. doszlo - wsio ok.

36

Cieszy mnie to. Nawalił tylko Gepard - reszta odebrała (Gzynio ma jeszcze do odbioru, ale ustalone jest co i jak)

Sikor umarł...