Otóż tak, na party miałem przygotowane 3 koszulki z logiem Atari i "partyjnym" tekstem (miałem ja, Miker i Gzynio). Ponieważ jest szansa na nowe - przyjmuję ewentualne zamówienia (Marek, dla Ciebie zarezerwowana z logiem party i atarowskimi "pagonami). Opcje są takie:
1. Koszulka dokładnie taka, jak na party, czerwona, z przodu logo Atari, z tyłu logo Atari i napis: Atari Party Głuchołazy 24-26.2009, cena: 35zł plus koszt wysyłki
2. Jak wyżej, ale bez napisu o party (tylko logo z przodu i logo z tyłu), kolor czerwony lub granatowy, cena 30zł plus koszt wysyłki.
Koszulki są bawełniane, o jakość proszę pytać użytkowników, metoda druku: folia plus termotransfer. Abym mógł dodrukować koszulki - potrzebne jest zamówienie minimum 10 sztuk (w sumie) i przedpłacenie ich na podane przeze mnie konto. Na ewentualne zamówienia czekam tydzień, licząc od dzisiaj, a sprzedaż jest jawna (znaczy się: dopisujemy się w wątku poniżej, po dopisaniu wysyłam PM-kę z numerem konta, jeśli się zbierze conajmniej 10 sztuk - poproszę o przelanie kasy, po otrzymaniu przelewu - produkcja rusza).
Aha, dostępne rozmiary to: S, M, L, X, XXL. Format zamówienia to:
nick rozmiar kolor ilość sztuk
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury