Przed chwilą lało totalnie - ale generalnie pogoda nie przeszkadza.....nie ma upału i to jest ważne.
A teraz idę się napić.
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Gł-zy 2009
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przed chwilą lało totalnie - ale generalnie pogoda nie przeszkadza.....nie ma upału i to jest ważne.
A teraz idę się napić.
tP
Az tak strasznie nie leje - od czasu do czasu przyswieci slonko. Ale nie ma to jak porzadna burza ze sciana wody wlacznie po czeskiej stronie... XD
To właśnie miałem na myśli pisząc "lało totalnie".
A teraz Pinokio kombinuje coś z STefanem.... nie wiem co, bo wszystko jest po niemiecku :)
I znowu trzeba się napić.....
tP
ps właśnie teraz powinny zacząć się kompoty......ciekawe o której się zaczną :-)
tP
Kilka małych fotek: G2009.7z
Przy okazji Wielkie Dzięki dla Ryśka za organizację! Gratulacje dla nagrodzonych! Pozdrowienia dla uczestników! :)
echh ale ten czas leci, juz drugie Glucholazy mnie ominely, foty fajne az zal sciska. Echh.
zaxon, możemy sobie głuchołązy zrobić w londynie w przyszły weekend :)
Ja właśnie dotarłem do domku. Dzięki Stryjkowi i Pani Stryjkowej za podwiezienie :-)
Sqward, no wypadalo by, Monosoft ponoc tez sie do Londka przeprowadza, rośniemy w siłe, Lewis wroci naladowany nowinkami , bedzie mial co opowiadac, trzeba pomyslec, tylko musze sie z robotą obgonic.
Ja również dotarłem. Było super! Oczywiście wielki frasun dla Ryśka. Pogoda - hmm... mogła być lepsza, ale dwie kąpiele w rzeczce i tak zostały uskutecznione.
Także, niech nieobecni (a zwłaszcza nieusprawiedliwieni) żałują! :D
elo, ja tez juz w domu, dolaczam sie do podziekowan. Foty, relacje itp po polnocy :)
to nara!
A ja koczuje na dworcu w Katosach.
Dzieki dla Ryska za party! Mam tylko nadzieje, ze German Chaotics w wykonaniu Pinokia sie nie powtorzy ponownie.
A i dzieki dla Vasca za podwiezenie do Nysy. Drac i Krap: bylem w Nysie przed Wami!
No i ja z Anią już w domu. Zdjęcia gotowe, tylko podajcie jakieś miejsce do uploadu, ok. 9MB.
Kiedy będzie można ściągnąć prace z compotów?
Ryśku, wielkie dzięki za organizację i nie zniechęcaj się :)
Fotexy: tu
Znowu pobiłem rekord krótkości pobytu. Ale i tak było fajnie. A najlepszy soft to były demka u Yerzmyeya na Spectrumnie ;-)
Dzięki, Ryśku!
Dzięki Rysiek za Party !
Bawiłem się bardzo fajnie, jednak baaardzo mało ludzików było, myślę jednak że jakość imprezki w niczym nie ucierpiała ;)
Wielkie thx ode mnie dla Pana Ryśka za party, było świetnie.
Candle: zdjęcia fizycznie na pigwie znajdują się od paru godzin, mam nadzieję że za chwilkę będą widoczne. Na drugim (oczywiście tym lepszym - Vasco wie o co chodzi :D :D) ftp też już są.
a sznurek dla sierotek?
na atari8.info nic nie widac - przynajmniej w kategorii "zdjecia ze zlotow"
Musimy poczekać na Azbesta, a on jest teraz lekko spowolniony.
http://www.youtube.com/watch?v=HTJBtyGIP2M tymczasem filmik z tego czego pinokio nie puscil :/
Hehe pierwszy komentarz:
"SAVE the PURE ATARI - STOP MODIFICATION "
na transparent w sam raz :D
Osoby nie potrafiące docenić moich zdolności - proszone są o nie oglądanie ;):)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Gł-zy 2009
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 65 zapytań