ja ręczniczek XD
Epi natomiast:
1. zasilator
2. kabelki do monitora
3. SIO
4. Dyskietke z TMCami
Dziękujmy za uwagę XD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Scena - 8bit » co kto zostawił na party place V_V' w ORNECIE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja ręczniczek XD
Epi natomiast:
1. zasilator
2. kabelki do monitora
3. SIO
4. Dyskietke z TMCami
Dziękujmy za uwagę XD
Ja:
- ręcznik
- slipki
- sznurek na którym 2 w/w itemy wisiały :)
Dla fanów :))))
1. mineralna
2. kielbaski-ktore-mialy-byc-na grilla
szczesliwemu znalazcy zycze smacznego :)
ps. a kasjo p*.* w olsztynie zostawil NG tonic - i az do elku nas suszylo :|
Z rzeczy materialnych nie pozostawilem nic (nie liczac produktow przemiany materii, wydanych pieniedzy i pozostawionego w jeziorach brudu). Pozostawilem natomiast w Ornecie:
1.Wspomnienia - tak milych wspomnien nie mam po zadnym z dotychczasowych zlotow.
2.Smutek - ze nic co piekne nie trwa wiecznie i party musialo sie skonczyc.
3.Nadzieje - ze jeszcze nie jedno party tej klasy czeka mnie w przyszlosci.
4.Zagubilem zwatpienie - po party odzyly we mnie potrzeby i chec aktywnej dzialalnosci zwiazanej ze scena atarowska.
5.Zagubilem skromnosc i pokore - czuje sie dumny, ze jestem atarowcem i czuje nieodparta potrzebe z radoscia oznajmiac to swiatu.
6.Utracilem przekonanie, ze sa rzeczy niemozliwe i cuda sie nie zdarzaja - 2 lata temu nawet nie mialem odwagi marzyc, ze kiedykolwiek jeszcze bedzie mialo miejsce atarowskie party w Ornecie.
;)
Tia, Eru, witam w klubie V_V''. Mejne bielizna też pozostała XD Ale to tez dla fanów :]
a ja zostawiłem tam kawałek swojej duszy. hlip
macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis
macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis
Rodzinka, nie sugeruj sie, ja tylko zmienilem sygnaturke ;) Bede dalej blokowal drogi na wszystkie party nie-atarowskie ;)
'Barykaduj, barykadu! ale tandeta...' :)
1 nożyk z plastikowym niebieskim trzonkiem
2 kubek zółty AIG
zostawilem tam po pijaku gdzies,swoj wyjebany w kosmos identyfikator Lamers by Extend......k**** mac!
McMaster, kubek został na ladzie w naszym slipink rumie. Tam go widziałam. Zanim pojechalśmy V_V'''.
zapomnialaś Mess napisać o jednym ... zostawiłaś tam dziewictwo ... (ofcoz mam na mysli twoje 1 party w Ornecie)
Tak jak my 8 lat temu... Co nie X-Ray? ;)
nie tylko wy ;)
no tak ja tez cos zostawilem, tylko nie moge przypomniec sobie co... jak ktos znajdzie to niech mi podesle... dzieki...
Zajec masz moj kabelek do Cyfrowki -podeslij go majlm...
3majcie sie cieplo
No to sie wyłamie od temata XD.
Wasko, jak wrócisz, to podeślij mi moje komiksy, bo zosały na biurku u ciebie XD.
A btw. dziewictw stracić w Ornecie, to rzecz wyjatkowa XD. Of kors jako pierszy zlot : D.
O. S. zostawil kilka sztuk pustych butelek po Sobieskim :P :)
Zostawilem dwie zapalnicznki.... :-)
thePink
McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)
McMaster lezy w szpitalu na skutek odwodnienia, bo nie pije z innych kubkow niz tamten ;)
A to zupełnie tak jak ja. Kubek McMastera zabralim do Krakowa, zwiedzi troszkę Poslki ^_-.
McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)
Na Eascie powiadasz? :lol: 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » co kto zostawił na party place V_V' w ORNECIE
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 87 zapytań