Jak w temacie. Proszę o oferty.
Dodatkowo powtórzę z innego wątku, kto zrobi wewnętrzne IDEa by Pasiu do gołej 65XE z Expansion?
pozdrowienia,
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię POKEY i M6242B do ARCa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dodatkowo powtórzę z innego wątku, kto zrobi wewnętrzne IDEa by Pasiu do gołej 65XE z Expansion?
pozdrowienia,
co do ukladu zegara to szukaj w rozszerzeniach amigowych na allegro są dość często i mozna je tanio kupić.
a pokeya gdzies mam jakby cie to interesowalo :)
1. To ile za POKEYa?
2. Oprócz nazwy kości M6242B, po czym jeszcze szukać w kategorii amiga aby zwiększyć trafność?
Podobno jest jakaś łatwiej dostępna alternatywa m6242b, ale nie pomnę identyfikacji.
Zamiennik się nazywa RTC72421, a cytując Zenona: "czas podaje w trybie 12-to godzinnym i zdaje się inaczej określa dni tygodnia", oraz: "nie ma wszystkich opcji co Amigowski RTC ale działa poprawnie".
Jest jeszcze fajny DS2147 na 1-wire, którego Dallas wysyła za darmo, tylko nikt go jeszcze nie podłączył do Atari. ;)
pozdrowienia,
Ja - uderz na priv
A mi to nie chce zrobić. KOLEGA.
1. To ile za POKEYa?
Uderz na priv
2. Oprócz nazwy kości M6242B, po czym jeszcze szukać w kategorii amiga aby zwiększyć trafność?
Tu masz:
http://www.allegro.pl/item200643889_pam … b_ram.html
A mi to nie chce zrobić. KOLEGA.
Zrobić mogę - ale bez możliwości wyjmowania CF - bo tego się nie podejmuje - sorry za dużo piłowania...
Ja - uderz na priv
Piguła, dostałeś mojego maila na priv parę dni temu?
Podłączam się pod temat już istniejący, ale staaary... ;)
Kupię POKEY-a (sprawnego oczywiście) - 1 szt. :) Zależy mi na czasie i taniej wysyłce, dlatego nie sugerujcie amerykańskich sklepów wysyłkowych ;)
Naprawdę nikt nie ma jednej "luźnej sztuki"?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię POKEY i M6242B do ARCa
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 50 zapytań