no przeciez to samo proponujesz, ale przy okazji musisz obsmarowac. ekh...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Logo Atari - sprawy prawne.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no przeciez to samo proponujesz, ale przy okazji musisz obsmarowac. ekh...
Ale są szybcy z Infogames.
Już mam odpowiedź. Tak więc, na stronie MadTeamu pojawi się dziś plugin 1.87 z LOGO :)
WOW! A mozesz napisac blizej o co sie dokladnie zwrociles i jaką odpowiedz dostales???
PS. Infogrames n ie Infogames
A ja se wyciąłem z folii logo Atari i nakleiłem z tyłu samochodu co by wszystko było jasne. Jak mi, który z Infogrames podskoczy to go, po prostu, rozjadę!!! BTW Ciekawi mnie, czy którykolwiek z kolesi z wyżej wspomnianego Infogrames (niech będzie to nawet konserwator powierzchni płaskich) posiada choćby jeden oryginalny program lub namiastkę sprzętu sygnowaną logo ATARI).
A czy ktoś z Was wogóle wie co znaczy słowo ATARI?????? Proponuję szybki konkurs postowy. Do wygrania: ilość postów w statystyce profilu podniesiona o 100 ;)
Tak, hororus, wszyscy wiemy. Odpowiednik szachowego "MAT" w grze "GO", jeśli jeszcze nie Wiesz.
Plugin do pobrania.
Licencje jaką dostałem na LOGO można zobaczyć tu: http://madteam.atari8.info/uzytki/atrwcx.7z
Tak, hororus, wszyscy wiemy. Odpowiednik szachowego "MAT" w grze "GO", jeśli jeszcze nie Wiesz.
Aby nikt nie przyswoił sobie tych informacji, czuję się zobligowany do wyjaśnienia, że w GO nie ma pojęcia MATA. ATARI jest stanem zagrożenia przed wzięciem grupy do niewoli (gdy zostaje jej tylko jeden oddech). A dosłownie po japońsku "atari" to "otoczenie". Ale tu przecież dyskutujemy o logo, a nie o słowie.
pajero: skoro Infogrames zgadzają się na użycie logo, to może pozwolą oficjalnie dołączać ROMy do emulatorów?
Pajero nie żartuj bo Fox-a wprowadzisz w zakłopotanie :)
http://madteam.atari8.info/uzytki/atrwcx.png
możesz wykorzystywać logo, jakby co to powiedz że Tebe pozwolił
O takiej licencji wspominałem :)
A do żabojadów nie pisałem, choćby dlatego, że korespondencje prowadzi się we frenczuskim.
Zresztą, na co mi taki kłopot.
Mało zmartwień mam.
Ale przecież oni używają zupełnie innego logo niż "nasze" Atari, więc o co się tu w ogóle rozchodzi?
O czy piszesz?
O tym?
------------------------
" Wszystkie znaki towarowe są własnością firmy Atari i zostały użyte w tym poście tylko w celach informacyjnych"
To tak na wszelki wypadek :)
UPDATE do postu niżej:
Epi - środkowa krecha, czy to ważne? Mają (R) na różne odmiany, przypuszczam. I pewnie się nie mylę.
Ano. Zdaje się że używali jeszcze czegoś takiego jak ten znaczek w środku, tylko w kwadracie z zaokrąglonymi narożnikami.
Główna różnica to kształt środkowej krechy.
To bez znaczenia. Logo sobie zmienili bo mieli taką fanatzje (oraz prewnie potrzebe marketingową). Ale nabywając prawa do nazwy Atari nabyli tez na 100% prawo do starego loga Atari.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Logo Atari - sprawy prawne.
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 64 zapytań