alex napisal:
".....walające się wszędzie pety..."
.....to Pet/BB tysz był na party???? o cholera...za dużo wypiłem,bo go nie widziałem...........
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 8bit » Mokry podkoszulek Sikora
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
alex napisal:
".....walające się wszędzie pety..."
.....to Pet/BB tysz był na party???? o cholera...za dużo wypiłem,bo go nie widziałem...........
Wow........jestem w szoku.......zdaje sie ze sa tu juz wszyscy zainteresowani....a co do łatwych łupów to fakt,takie znajdzie sie wszedzie...takie " Edeny" są wszedzie.Dajcie juz spokój i nie kłócić sie...
Widze ze i do Ornety burza z piorunami juz doszła....
... ostro sie ogolnie zrobilo
generalnie uwazam ze dyskusja ta jest bezprzedmiotowa. wszyscy dobrze sie bawili w trakcie top-less imprezy, tak ? (nie widzialem niechetnych na sali, wiec zakladam ze tak) ... panny sie dobrze bawily na scenie, tak ? (nie bylo widac zeby im bylo zle) ... przekazania nagrody nie widzialem, ale z postu X'a wynika ze byl z dekacza syfiasty - no coz, mylic sie jest rzecza ludzka.
nie wydaje mi sie celowym rozpatrywanie tego kto jest wiekszym burakiem - ten co sie po tajniacku sie zerzygal, czy ten co rzucil (jak to ktos to ladnie okreslil) "garsc srebrnikow" w obliczu publiki. stalo sie trudno, nie ma co narzekac ...
uwazam ze temat nalezy uznac za zamkniety, bo tak naprawde NIC WIELKIEGO SIE NIE STALO !!!! ... i niech to k**** dotrze do wszystkich swietych, katolikow, satanistow, zboczencow, obroncow prawdy i morlanosci oraz innych hipokrytow.
...
a na fotkach, ktore zrobil z bliska widac nie tylko mokry podkoszulek i teraz pytanie publikowac to, czy nie ?
...
jasne ze publikowac 8O :D
cedyn napisal:
"...swietych, katolikow, satanistow, zboczencow, obroncow prawdy i morlanosci oraz innych hipokrytow..."
o zesz kXXXX,przeciez w kazdym z nich jest częsc mnie....
nie psujmy dobrego klimatu Quasta 7.0
mana mana.....
czy uda mi się doprosić wreszcie zamknięcia tej dyskusji ?? a najlepiej wypieprzyc ją w kosmos na amen! ! to moja wina !! przepraszam!! nie powinienem zaczynac tego !!! wiem !!! wsadzilem kija w mrowisko i teraz mnie mrowki kąsają w tego kija.
Au.
hlip.
spoko X-Ray to nie Twoja wina,z wyczytanych komentarzy wywnioskowac mozna ze taka dyskusja,predzej czy pozniej i tak by wybuchła...spoko stary...a mrówki.....hmmmm.....Whomper Stomper z Atari chyba pamietasz or Picnic Paranoia???
nie przejmuj sie Iksie... tak naprawde piszac posta powinienes brac pod uwage to, ze zjedza Cie totalnie ;), ew. bedzie polemika - niekoniecznie taka, jaka chcialbys zobaczyc - ... to jest normalne, itd.
nic w sumie sie nie stalo - nawet dobrze, ze poruszyles ten temat, bo warto bylo o tym napisac - chociazby dla samej 'zasady', itd ... zeby wiecej sie to nie powtorzylo.
mnie osobiscie przerazily ilosci odpowiedzi - jak pisalem swoje pierwsze 'Re:' bylo 11 sztuk polemiki, po kilku godzinach ... '50' ... niestety... szkoda, ze ilosc nie idzie w parze z ta cala sprawa, ale podobno nabijanie postow/Re: jest teraz w modzie.
/me is off w tym temacie.
dziewczyny bawily sie dobrze i to ze tanczyly w mokrych podkoszulkach to nie oznacza ze sa k****....
Jak juz napisalem nie chce mi sie rozwijac mi sie tego tematu. Po prostu nmie mam szacunku dla panienek, ktore daja dupy dopiero co poznanym facetom, a tu wchodzacym na scene coby rozbawic kilkudziesieciu nieznanym sobie gosciom.
Koniec tego tematu....
dajcie juz spokój...nie one pierwsze dały sie polewac,robiły to o wiele większe tuzy...jako dowód link do: http://r3m.wshost.ru/www.r3mteam.tk/screen/kylie.jpg
hehehehehe....prawie jak na Quascie...trzeba sprawdzic czy reka nie nalezy do Rockiego...hehehehe
sprawdzilem,nie jest reka Rockiego (niestety!) a calość wygląda znajomo:
http://viral.lycos.co.uk/attachments/11 … _Shirt.mpg
miłego oglądania.....
Jak juz napisalem. Dla mnie temat jest zakonczony szczegolnie, ze Sikor powiedzial co swoje i juz. EOT!
Iksie, spokojnie XD
MAHNA MAHNA dla wszystkich, a na Last Party trzymam cię za słowo, ze dorzucasz pół stówy XD!
Całuski dla was chłopaki, ja bawiłam sie super, bo z wami inaczej nie można ;****
ja tysz przyznam sie nie narzekałem generalnie,ale niech mi tylko DRC pisnie choc słowo mojemu Słoneczku,to bede skonczony......hehehehehe
facei to wzrokowcy......hmm...tacy juz jestesmy.....i DOBRZE!!!!
mana mana.....
Pozdrawiam Mesie!!!!! wpadnij kiedys do tego Sopotu to wypijem!!!!
a tak na marginesie...dobrze ze w dobie Intela Outside-chyba 3-go nie było tak roziwnietej sieci i forum....przypominam,że tam wynajęto striptizerke....to byłyby dopiero komentarze i dyskusje.....hehehehehehehehe..........
3majcie sie i bez kłótni!!!!!!!!!!!! bo w ryja będzie.........
Gepciu: a wiesz, ze się tam wybieram niedługo?A jak nie w te, to w na 100% w następne wakacje XD
No jak się będziecie kłócić, to nie wystąpie jusz :]. To powinno załatwic sprawę XD!
I było jak?
ZA-JE-BIŚ-CIE i w ogóle RÓLÓ! XD Przynajmniej jak dla mnie :].
ale X-ray wynikla wlasnie ciekawa imo dyskusja i chwala Ci za to :p a slaves nie wszyscy daja Re: aby nabic stats, forum ktorego uzywam od 2 lat ma tylko pole "dodaj" i nic wiecej, zadnych edycji, statsow bla itd.
Pozdro Miski XXX :)
hih powyzsze oraz kilka ost. postow "laoo" pisal mua, czyli solo, coz nie wylogowal sie pauka a poszedl po paliwo %%% =]
alex napisal:
".....walające się wszędzie pety...".....to Pet/BB tysz był na party???? o cholera...za dużo wypiłem,bo go nie widziałem...........
dobre :)
MANAMANA... alleoossooochooziii.... ja nic nie pamiętam... ;) POKAŻ DUPE POKAZ DUPE POKAŻ DUPE ;D
Sam se pokasz :] Jakbys tyle nie pił, to byś może pamiętał :]. Takie są skutki picia wódki ?_?''
Sam se pokasz :] Jakbys tyle nie pił, to byś może pamiętał :]. Takie są skutki picia wódki ?_?''
hmm potrzebowałbym lusterka. jakby nie wóda to nie wygrałbym koszulki numer seryjny 31337
hehehehehe
masz duży minus u O.S.
Odsiecz Sobieskiego? a moze Odsicz Chmielnickiego? co k**** ma byc? czy to cos na ksztalt Vodka People z czasow Intel Outside 4,Quast 95 i Xenium? jak tak to stukne sie chetnie kielonkiem....
pewnie ze pamietam....a kojarzysz grupe ktora promowala sie na Silly Venture z Deadmanem w roli głownej??? zwala sie Alkoscenerz.....jeszcze chleją....zdjecia z imprez u Deadmana na Kloszu sa do zassania....poł tony butelek i puszek w kącie róló...
A nikt nie pamieta ATD... Atari Techno Drinkers żyje!
masz duży minus u O.S.
Jakoś mnie to wielce nie martwi XD.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Mokry podkoszulek Sikora
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 63 zapytań