Dobraq, czas na słówko od organizatora :)
Dzięki wszystkim za przybycie, cieszę się że się podobało. Jak to powiedział grubshy "poziom udaności był odpowiedni" :D
Pozdiękowania także należą się autorom gier, za to że im się chciało (nadal nie mogę uwierzyć, że Tdc coś wystawił, acz jego gierka dostępna będzie za trzy tygodnie - autor zarequestował czas na poprawki). Przeprosiny zaś należą się autorom "Gilp'a" - coś nie tak jest z moją atarką, przez co były małe syfki pod postacią gracza... Myślałem, że to mój zasilacz nie wyrabia z zasileniem Atarki, ale z zasilaczem Lotharka było tak samo... GTIA mam (niby) sprawne.
Nie można także zapomnieć o sponsorach nagród - rozszerzenie Lotharka, Nosty z cartami, Sikor z nowo wydaną płytką, Cobra, duet Vasco / Nosty z butelką Wyborowej.... :D
Realtime txt będzie udostępniony za jakiś czas - musze dorobić czytałkę, pewnie puszczę go równolegle z grą tdc'a. Pozostałe gry oficjalnie puszczę na dniach - niestety powrót do normalnych zajeć bywa brutalny, na uczelnki już się zaczął przedsesyjny kociokwik.
No i na koniec ogłoszenie biura rzeczy znalezionych - kto zagubił reklamówkę z elementami odzieży męskiej? Znaleziono w okolicach stanowiska Gzynia, Tdc'a....