Witam,
na zlocie się okazało, że mam uwalone GTIA - moja druga Atarka jak się później okazało ma tę samą wadę.
Czy ktoś ma luźne GTIA lub uwaloną Atarkę z tym chipem? Chętnie kupię za grosze...
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobre GTIA lub uwalone Atari z dobrym GTIA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
na zlocie się okazało, że mam uwalone GTIA - moja druga Atarka jak się później okazało ma tę samą wadę.
Czy ktoś ma luźne GTIA lub uwaloną Atarkę z tym chipem? Chętnie kupię za grosze...
Pozdrawiam.
luzem to chyba nie kupisz, nikt sie nie pozbywa raczej :)
poluj na allegro na jakies atarki tanie (np bez pokeya, albo 'uszkodzone') ale popros sprzedajacego o uruchomienie programu testowego z atariki (jesli moze)
A jak nie to po prostu kupuj tanie atarki - ktoras sie napewno trafi z dobra GTIA :)
A jak nie to po prostu kupuj tanie atarki - ktoras sie napewno trafi z dobra GTIA :)
Tak zrobię. :) Ale warto pytać...
Hehe poluj... Ja kupiłem 3 płyty niekompletne - co ciekawe to Pokeye na dwoch nie ruszane były - za to ze wszystkich wyjęte GTIA :D Na szczęście nie tego tam szukałem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobre GTIA lub uwalone Atari z dobrym GTIA
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 64 zapytań