Mam do sprzedania: http://allegro.pl/show_item.php?item=644557167
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam cały zestawik XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam do sprzedania: http://allegro.pl/show_item.php?item=644557167
Pozdrawiam
Zaproponuj cene lub licytuj.
Pozdrawiam
Ooo, BAC, konczysz definitywnie przygode z atarynka?
Zadnych sentymentow, zeby zatrzymac ten coraz wiecej wart sprzet? ;o
Czesc DRACON. Niestety myslalem, ze znow zaczne cos pisac lecz ... w chwili obecnej mam duzo spraw na glowie - w domu jestem gosciem przez co cierpi moja rodzina....
No ładnie Bac, kiedy Ty wreszcie siądziesz na tyłku? A nie lepiej zapakować do szczelnego woreczka i schować dla potomka? ;-)
A pomiędzy dyskietkami nie masz czasem jakichś ze swappowania?
Grzes - nie mam na nic czasu. Wszystko dookoła zmieniło sie diametralnie - praca/stanowisko/powiekszona rodzina/kolejny motocykl/remonty mieszkan etc... Poza tym wyjazdy z pracy - jest ich za duzo. A czasu coraz mniej - tym bardziej dla najblizszych...
TOMS Multi Czy Turbo ?
zakładam, że sprzęt sprawny ;-) ??
jeszcze nie sprawdzalem - dopiero wrocilem z Targów. Obiecałem kilku osob sprawdzenie sprzetu wiec zamierzam to zrobic lecz dopiero jutro.
Z gory przepraszam za opoznienia
A jednak dzisiaj - sprzet działa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam cały zestawik XE
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 56 zapytań