No dobra ludzie.
Postanowiłam się tu wypowiedziec, bo sama brałam udział w crazy i mm nadzieję, że zrozumiecie.
Przede wszystkim chciałam podziękować tym, którzy dorzucili się do nagrody, gdyż dzięki temu nie brakło mi na bilety. Ale zaraz zostane nazwana tanią panienką, bo za bilet pokazuje cycki. Otóż nie. Wiedziałam z góry, ze kiedy brakło by mi kasy, to spokojnie mogłam liczyć na Mikera czy Waska ^_-, ale kiedy Sikor podchwycił pomysł MÓJ zresztą to stwiedziłam, ze mogę się po prostu dobrze zabawić. Kiedy Sajkor zaczał zbierać kasę, głupio by mi było się wycofywać. Ale.
Nie pierwszy raz brałam udział w takim konkursie.
Bawiłam się świetnie.
NIE BYŁAM pijana. Lyknęłam tylko łyka wódki zaraz przed występem, żebym się nie przeziębiła : P.
Fakt, kiedy Sikor dziewczynom rzucił kasę po tym, jak mnie przekazał ją do ręki, to było ... no chaskie -_-'. I upokarzajace, ale skoro przeprosił to jest ok.
Kiedy sama zobaczyłam te panienki, to mało zawału nie dostałam -_-'. Od razu podsumowałam je bodajrze w rozmowie z kimś że wyglądaja jak tanie lafiryndy z dyskoteki i już. Tak, to moje zdanie, dla mnie one tak własnie wyglądały.
Mnie juz kilkoro chłopaków widziało ładnie ... obnażoną kiedy byłam z nimi nad jeziorami, i jakoś się nie peszyłam. Dla mnie nie jest to naprawdę jakieś upokarzajace, wystąpić przed ludźi, których ... w więkoszości znam i na serio lubię. Naprawdę byłam sczczęsliwa, kiedy widziałam, ze wielu z was się na serio dobrze bawiło.
Nie czuję się teraz jak k****, która pokazała cycki za 50 złotych.
Mam nadzieję, ze wasz stosunek do mnie się nie zmienił.
Cieszę się, że wam się podobało, taki miałam cel! Lubię rzeczy robione "na żywioł" mam różne odpały, jak mi czasem coś do głowy przyjdzie na szybko, to po prostu się bawię. Znam granicę, i ci którzy mnie znają dłużej, wiedzieli, ze nie zdjęłabym tej bluzki, ani dołu -_-'. Mam swoją godnosc i znam granicę. Dobrego smaku i dobrej zabawy.
Miło mi słyszeć opinie zwolenników, gdyż na codzień jestem raczej strasznie zakompleksionym dzieckiem, które nazeka na małe cycki, krzywe nogi i za duzy brzuszek =_='. Ciesze się, że dobrze się bawiliście. Może na jakimś party zrobimy repeat? Ale nie za czesto, bo mi się przyzwyczaicie XD! A nie dopuszczę do tego, żeby wam się znudziło ; ). Słowo Mesjasza. Naprawdę, ja sama bawiłam się swietnie.
MAHNA MAHNA! ; )
There's special place for me in hell. It's called the throne.