51 Ostatnio edytowany przez mk (2009-04-03 08:07:39)

czesc! :)   
Ja jestem zainteresowany versjami Full i Lite = jezeli juz mozna (nie chce wyskakiwac jak z "motyka na slonce") to zamawiam po dwie sztuki ;o)

52

te wersje roznily by sie jedynie procesorem, bedzie za drogo uruchamiac produkcje dla obydwu

przechodze na tumiwisizm

53

nie ma sprawy :)  ale i tak, zamawiam dwie sztuki (kiedy beda na nabyciu) w byle jakiej formie (Full lub Lite)  :)

54

Candle napisał/a:

jesli sie uporam ze wszystkim, w poniedzialek pojda do produkcji wersje prototypowe vbxe2, osd, oraz niespodzianki

Mikołaju, Mikołaju, co słychać o niespodziankaaaaach? :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

55

do mikolaja daleko, wieksze szanse wypytywac zajaczka

przechodze na tumiwisizm

56

Oj filutek z Was Candle, filuteeek!!! ( (c) Potem ) Daj info jak idzie. A może jakieś większe - co to właściwie jest? Np. VBXE2 i ta cała reszta :)

57

wypadalo by temat nieco uaktualnic

tutaj mozna sobie obejrzec plytke

plytke montuje sie zamiast (polecam) lub nad modulatorem serii XE (XEGS ma modulator z serii ST)
plytka siada nad plyta stabilnie i mozna ja wlutowac w miejsca na kolki ustalajace modulatora

gniazdo DB15 (celowo nie HD15 takie jak w vga) sluzy wyprowadzeniu wszystkich potrzebnych sygnalow tak dla zlacza SCRAT czy na monitor RGB, jak i zwyklego sygnalu S-VHS oraz audio (stereo)

dodatkowo wyprowadzone jest 5V aby umozliwic podlaczenie konwerterow (RGB->PAL, RGB->Y Pb Pr, czy RGB->VGA) bez dodatkowych zasilaczy

w tej chwili software ciagnie tylko pelnoekranowe OSD, ale plytka wspiera juz i SIO2SD z OSD jako wyswietlaczem
niestety ta czesc softu musze napisac - kiedykolwiek to sie zisci

wolalem juz wrzucic taka mozliwosc - chocby na papierze, niz czekac w nieskonczosc na ewentualne logo, ktorego i tak nie ma od paru miesiecy komu narysowac...

opinie mile widziane

przechodze na tumiwisizm

58

Ile jest wyjść sterujących, poprzednio było tylko 7.
Rozumiem, że jest to przygotowane pod VBXE2.

59

jest 12 wyjsc sterujacych + io dla karty sd oraz sio

moze wspolpracowac z vbxe 1.2 i 2, moze tez wspolpracowac z golasem, acz przy kompletnym golasie sens tego niewielki

przechodze na tumiwisizm

60

Candle - jak tak z innej beczki - ciagniesz kilka rzeczy naraz...ktory projekt ma szanse sie poajwic w AD 2009 ? bo VBXE 2 z kwietnia na czerwiec juz przeskoczyl

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

61

no wlasnie - ciagne, za wlasna kase, wiec musze laczyc kilka projektow jak robie prototypy inaczej w ogole pojde z torbami

acha - i jako bezrobotny, to tych kupiszy mam niewiele, wiec... bedzie jak bedzie

przechodze na tumiwisizm

62

Namawiam wszystkich do pomocy (nie koniecznie finansowej, acz...).

Candle chce zupgrejdować nam Atarki więc chociaż popytajcie jak można pomóc.

63

finansowej nie potrzebuje, za to kazda inna forma wskazana

przechodze na tumiwisizm

64

Kanapki, napoje, zupa regeneracyjna, masażystki :)

65

Osd testowe na atmedze 88 zrobione. Ze tak powiem jestem zachwycony.

http://images40.fotosik.pl/116/361a4408c759677em.jpg

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993