no PC ! ja sie nie zgadzam. Bylo jechac na symphony.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » QuaST LaST Party 2003
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no PC ! ja sie nie zgadzam. Bylo jechac na symphony.
PC SUXX!!!! Nie ma miejsca dla PC na Atarowskim party! Za to czekamy na Amigowców i Komodziarzy.. :P
o tak.. nie ma miejsca.. sure ;) szczegolnie to bylo widac u vasca na ll2k+2 :)
1 PC byc musi ! Ma byc przeca Video Compo!
OK. Ale nie pecetowe dema....
Wybaczcie mi, ale muszę wziąc grzyba. Muszę go wziąć, bo nie mam dużo stuffu na flopkach(mam tylko 3 dyskietki!!!). A jego konfiguracja:
- AMD 486Dx4 100MHz
- 20 MB ram
- grafa stara jak świat
Postaram się ograniczyć korzystanie z niego do APE i puszczeniu KOMBI w formacie MP.
Wybaczcie :!: :!: :!:
Wybaczcie mi, ale muszę wziąc grzyba. Muszę go wziąć, bo nie mam dużo stuffu na flopkach(mam tylko 3 dyskietki!!!). A jego konfiguracja:
- AMD 486Dx4 100MHz
- 20 MB ram
- grafa stara jak światPostaram się ograniczyć korzystanie z niego do APE i puszczeniu KOMBI w formacie MP.
Wybaczcie :!: :!: :!:
dobra dobra. ja mam na IDENTYCZNYM niemal grzybie nawet nełotrakera i ulubione kawałki myslovitz a go nie biore...
ale jak już go bierzesz to gołe panienki też możesz odpalić ;)
spoko, wezme dysk. wypalare mam zabrać? >.>
ej... bierze ktos grzyby (PC) na party? jezeli tak prosilbym o podanie konfiguracji (to co mnie najbardziej interesuje to proc+grafika+najnowsze dx'y, etc.) reszte mozna olac... to moze zrobimy sobie pokazowke dobrych demek (heaven 7, fr08, etc?) :)
... czas na klimaty panowie... :)
co Wy na to?
ja jestem nawet ZA....wszak palmgrzyp Zajcyka uratował LL w zeszlym (k)roku,bo nie bylo co robic....ale to opowiesc do innego działu....
moge zabrac cd-eki z demkami z ami/pc/falcon w diwiksach i inne stuffy,bedzie na czym oko zawiesic,no nie panie Slaves?
POPULAR by Farbrausch MUSI poleciec! i pewne demo grupy Cocoon tysz!
no toc dajcie chlopakom puscic jakis dobry staf na pc 8) sam bym obsmyczyl jakies fajne produkcje non-atari, bo w domu mam nie nadajacy sie do tego sprzet :>
chociaz jedna tycityci produkcje 8)
Dotarłem do domku!
Jezu, to było prawdziwe Party przez duże P. Ciekawe kto dorówna organizerowi?
Frasunek dla wszystkich!!!
zawodowe party 8)
siemanko !! to moje pierwsze party i moge powiedziec ze bylo zajebiscie tego sie nie da opisac. Ludzie wpozo, atmosfera zajebista, wszystko w jak najlepszym porządku.
to moje pierwsze party i moge powiedziec ze bylo zajebiscie tego sie nie da opisac.
moje osiemnaste, ale napewno najlepsze - jezyk ludzki jest zbyt ubogi, zeby okreslic jak bylo fajnie, mysle ze po prostu to byl trzydniowy orgazm ;)
Sorki, ale od chlopcow musicie poszukac innego eksperta...
Moze Pigula z Ptica powiedza wam cos wiecej na ten temat 8)
Axe ty scenowy opierdalaczu, czemu nie było Cie na tak legendarnym Party .... brakowało nam największego scenowego zboczeńca a ode mnie i Pticy ... to delikatnie mówiąc się odpier.... hehe
wlasnie, AXE? co jest stary ?
Brakowalo mi twojego sprosnego dowcipu :)
a ja tam taki łądny striptiz odwaliłam XD.....
No to ciota jesteś XD Bez urazy XD *opętańczy smiech* Za to Shinor chyba patrzył XD. Ładnie, teraz będzie, że demoralizuję młodzież... No truno, dla dobra sprawy XD.
heheheheh spoko Mesia,Shinor tez byl zdemoralizowany i co? skonczylo sie na tym ze musial w domu "niemca w helm ponapieprzac"
hehehehe a Grzybson....coz jego wybór...zyjem y w demokratycznym landzie....
Starszych tez demoralizujesz ;)
to was się jeszcze da bardziej?! @_@
Starszych tez demoralizujesz ;)
to was się jeszcze da bardziej?! @_@
hmm.. jak byłem na lecie rok temu to było całkiem spokojnie. od lasta zaczęła się chamówa hehehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » QuaST LaST Party 2003
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 55 zapytań