Przenoś więc archiwa do 720 KB. Ludzie to lubią sobie stwarzać problemy... Ile takich rzeczy powyżej tego limitu miałeś do przeniesienia odkąd masz ST?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Ghost Link
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przenoś więc archiwa do 720 KB. Ludzie to lubią sobie stwarzać problemy... Ile takich rzeczy powyżej tego limitu miałeś do przeniesienia odkąd masz ST?
W Control panel - Serial port ,ustaw to samo co w modemie. Po stronie STE ekran medium, odpal STMaster, klick Add - masz okno wyboru dysków, local - STE i Remote - PC. Zaznacz te które Ci pasują ,np STE "J" a PC ten na którym masz atarowski soft np "D" klick OK , SAVE
W oknie wyżej po prawej zaznacz pare dysków i klick Instal.
U góry ekranu w Option, Instal icon wpisz "J" i OK.
Na ekranie masz ikonę "J" jak ją klikniesz powinno połączyć ,pod warunkiem że :
- po stronie PC masz uruchomione PCSlave, z ustawionym COM1 lub 2 i 19200 bps. oraz w panelu sterowania COM ma ustawione to samo co STE, czyli 19200,8,none,1.
Mój błąd,sory, niedoczytałem że Ty nie masz twardego. Spróbuj zamiast J ustawić A. Tego jednak nie robiłem.:)
Rysiu dziękuje za opis dokładny, wszystko ruszyło okazuje się że popełniałem błąd polegał on na tym że zamiast wyboru ikony ja wybierałem urządzenie no i był klops. Jeszcze raz dziękuje. Candle tobie również wielkie dzięki tak na marginesie jeśli masz ten programik własnego autorstwa bardzo bym prosił o ile to możliwe o podesłanie go na mój adres e-mail ja używam do komunikacji z STE właśnie kompa z W98 .
Co do kolegi Deli no cóż dzięki za radę ale nie skorzystam .
Wszystkich pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Ghost Link
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań