jak w topicu ... kto sie zgadza niech sie po prostu dopisze ... powodow chyba wyjasniac nie musze.
... i mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec ...
[cedyn]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 8bit » powazny szacun dla VanEijka !!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w topicu ... kto sie zgadza niech sie po prostu dopisze ... powodow chyba wyjasniac nie musze.
... i mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec ...
[cedyn]
[cedyn]
podpisuje sie :>
tru dat.
frasunek !
dely zaczna ci tu starsy nabijac w tym topicu :)
Ale podpisuje sie jako rasowy statsiarz :)
Fra-(Sza)-cunek dla Eijka, za to że zawalczył i zdołał zrobić zafajniaste party - po latach !
dzieki za fotosy ! przynajmniej Ci co nie byli na QuaSTcie moga popatrzec ...................... i k*** zalowac ! :(
Madafaka szafrasunek dla organizatora, bo tak dobrze jeszcze sie na zadnym zlocie nie bawilem
A wszystkie jeziorka byly przednie.
PS. NG dopiero teraz dane bylo wrocic po calodniowym wojazu.
podpisuje sie vaneijk bije na glowe...
Mahnamahna dla Van Eijka!
I bonusowe TiuTiuTuRuTu!!!
ja tez skladam wyrazy frasunku!
Manamanam!
We are living in Twingo crazy car!!!
Mess, Nietoptica, Jurek, Zrebak
Mega-super-duper-semi-demi-godly SZACUNEK/FRASUNEK dla Van Ejika!!!!!!!! Takiego Party nie zapomina się tak szyko :] było jak?
ZA-JE-BIŚ-CIE!!!!!!!!!!
Mahnamahna
Oj wielki szcufranek dla Eijka !! siedze tu w pracy i jakby mnie kto obuchem piardyknal w glowe, łzy mi po plecach płyną i smutno mi ;((( tęsknię, za Wami!!, za Ornetą, za klimatem, i wogle. ...
Naprawdę byłem na wielu zlotach (w dziesiątkach liczę je) ale to był najlepszy, najfajniejszy, najsympatyczniejszy zlot w moim życiu!!
Eijk dziękuję Ci za to Party! i kłaniam się w pas śpiewając
Noooooooo Siii gnaaaaall IInnpuuuuuuutt !!!
Mahna Mahna!
Tu, tu, tururu!
Mahna Mahna!
Tu, turu, tu
Mahna Mahna!
tu, tu, tururu, tururu, tururu, tururururu rim pam param, pam!
:D nasze ulubione słowo dla Eijka :D
Yo, brothaz!
Zgadzam się z Tobą Ced! Maximum respect dla Eijka za megazajebistą bibencję! Gratuluję małoatarowskiej scenie za tak liczne stawienie się na partyplace! Szkoda, że polska scena ST/Falcon nie dopisała - niestety, pozostały po niej jedynie resztki :(
Nie wiem więc czy jest sens organizować kolejną edycję SV, ponieważ była to imprezka dedykowane głównie dla sceny ST/Falcon. Małoatarowska scena zapewne woli bawić się na Laście lub kolejnym Quaście?
Impreza byla kul. nic dodac nic ujac :D
MEGA-SUPER-HIPER-MULTI-SZACUNEK/FRASUNEK/JOŁ-MASA dla Eijka za reaktywowanie tej MEGASUPER IMPRY W MEGAHIPERZAJEBISTEJ ORNECIE!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Atmosfera Róló! Klimat Róló! Organizacja Róló! Ludzie Róló!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MAHNA MAHNA! ti tit tiridit!!!
SEE YA NEXT TAJM THERE!
Frasunek dla EIjka za party i dla TQA za Numena w wersji kinowej.
Mahna, mahna....
dzieki za fotosy ! przynajmniej Ci co nie byli na QuaSTcie moga popatrzec ...................... i k*** zalowac ! :(
Zdjcia oddaja conajwyzej 1% panujacego tam klimatu - to nie jest nawet wierzcholek przyslowiowej gory lodowej - to jest raczej jak kostka lodu w drinku porownana do gory lodowej. Tez sie zgodze z opinia, ze bylo to NAJLEPSZE PARTY na jakim kiedykolwiek bylem.
Olbrzymi frasunek dla organizatora. Bylo waaaaaazzzaaaaajebis...
;)
ślamk!
Joł! No Party pozamiatało dziadem wszystkie dotychczasowe. Megagiga frasunek Van Eijk Bossssss!
szacun i frasun jak skurXXXXX dla Eijka....chlopie jak Ty znow bedziesz zwlekal dlugo ze zrobieniem nastepnego party to OSOBISCIE wywioze Cie do lasu....moze byc nawet las w okolicach Ornety......
ps.rzeczywiscie Ornecianki sa ładniutke,ale tysz naiwniutkie.....:)
ps.NUMEN - The Movie zniszczyL mnie n dobre:)Mega kuXXX frasunek dla TQA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto nie był jest łapidrakiem.........
Dzieki za tak liczne przybycie. Za to, ze wielu z was doroslo w koncu do obecnosci na imprezach (brak ketchupu na scianach i markera na drzwiach). Ostatni dzien imprezy, dzisiejsze wypowiedzi, klimat, ktory czuje sie dopiero jak cos sie skonczylo - to powoduje ze Orneta 2004 to bardzo realny temat. Jest nawet pomysl, ze sie odbedzie ale tylko pod jednym warunkiem - conajmniej 3 dema na XE/XLa i jeeeeeszcze wiecej ludzi... :D :D :D :D<br>
Dzieki wszystkim - bez was nie byloby tej imprezy - ja nie zrobilem praktycznie nic (nie nosilem krzesel i lawek jak zwykle, nie przeprowadzalem competition) - chodzilem tylko i zagadywalem.. hehe
Jesli bedzie impreza za rok to w dniach 6-8 sierpien 2004 ale wszystko wyjdzie w ciagu roku... hehe Jak urodzi mi sie kolejna corka to bede musial pracowac nad synem ale jesli urodzi sie syn to sie z Wami z checia na imprezie w koncu napije!!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » powazny szacun dla VanEijka !!!
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 60 zapytań