jak w topicu ... kto sie zgadza niech sie po prostu dopisze ... powodow chyba wyjasniac nie musze.
... i mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec ...
[cedyn]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 8bit » powazny szacun dla VanEijka !!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w topicu ... kto sie zgadza niech sie po prostu dopisze ... powodow chyba wyjasniac nie musze.
... i mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec ...
[cedyn]
[cedyn]
podpisuje sie :>
tru dat.
frasunek !
dely zaczna ci tu starsy nabijac w tym topicu :)
Ale podpisuje sie jako rasowy statsiarz :)
Fra-(Sza)-cunek dla Eijka, za to że zawalczył i zdołał zrobić zafajniaste party - po latach !
dzieki za fotosy ! przynajmniej Ci co nie byli na QuaSTcie moga popatrzec ...................... i k*** zalowac ! :(
Madafaka szafrasunek dla organizatora, bo tak dobrze jeszcze sie na zadnym zlocie nie bawilem
A wszystkie jeziorka byly przednie.
PS. NG dopiero teraz dane bylo wrocic po calodniowym wojazu.
podpisuje sie vaneijk bije na glowe...
Mahnamahna dla Van Eijka!
I bonusowe TiuTiuTuRuTu!!!
ja tez skladam wyrazy frasunku!
Manamanam!
We are living in Twingo crazy car!!!
Mess, Nietoptica, Jurek, Zrebak
Mega-super-duper-semi-demi-godly SZACUNEK/FRASUNEK dla Van Ejika!!!!!!!! Takiego Party nie zapomina się tak szyko :] było jak?
ZA-JE-BIŚ-CIE!!!!!!!!!!
Mahnamahna
Oj wielki szcufranek dla Eijka !! siedze tu w pracy i jakby mnie kto obuchem piardyknal w glowe, łzy mi po plecach płyną i smutno mi ;((( tęsknię, za Wami!!, za Ornetą, za klimatem, i wogle. ...
Naprawdę byłem na wielu zlotach (w dziesiątkach liczę je) ale to był najlepszy, najfajniejszy, najsympatyczniejszy zlot w moim życiu!!
Eijk dziękuję Ci za to Party! i kłaniam się w pas śpiewając
Noooooooo Siii gnaaaaall IInnpuuuuuuutt !!!
Mahna Mahna!
Tu, tu, tururu!
Mahna Mahna!
Tu, turu, tu
Mahna Mahna!
tu, tu, tururu, tururu, tururu, tururururu rim pam param, pam!
:D nasze ulubione słowo dla Eijka :D
Yo, brothaz!
Zgadzam się z Tobą Ced! Maximum respect dla Eijka za megazajebistą bibencję! Gratuluję małoatarowskiej scenie za tak liczne stawienie się na partyplace! Szkoda, że polska scena ST/Falcon nie dopisała - niestety, pozostały po niej jedynie resztki :(
Nie wiem więc czy jest sens organizować kolejną edycję SV, ponieważ była to imprezka dedykowane głównie dla sceny ST/Falcon. Małoatarowska scena zapewne woli bawić się na Laście lub kolejnym Quaście?
Impreza byla kul. nic dodac nic ujac :D
MEGA-SUPER-HIPER-MULTI-SZACUNEK/FRASUNEK/JOŁ-MASA dla Eijka za reaktywowanie tej MEGASUPER IMPRY W MEGAHIPERZAJEBISTEJ ORNECIE!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Atmosfera Róló! Klimat Róló! Organizacja Róló! Ludzie Róló!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MAHNA MAHNA! ti tit tiridit!!!
SEE YA NEXT TAJM THERE!
Frasunek dla EIjka za party i dla TQA za Numena w wersji kinowej.
Mahna, mahna....
dzieki za fotosy ! przynajmniej Ci co nie byli na QuaSTcie moga popatrzec ...................... i k*** zalowac ! :(
Zdjcia oddaja conajwyzej 1% panujacego tam klimatu - to nie jest nawet wierzcholek przyslowiowej gory lodowej - to jest raczej jak kostka lodu w drinku porownana do gory lodowej. Tez sie zgodze z opinia, ze bylo to NAJLEPSZE PARTY na jakim kiedykolwiek bylem.
Olbrzymi frasunek dla organizatora. Bylo waaaaaazzzaaaaajebis...
;)
ślamk!
Joł! No Party pozamiatało dziadem wszystkie dotychczasowe. Megagiga frasunek Van Eijk Bossssss!
szacun i frasun jak skurXXXXX dla Eijka....chlopie jak Ty znow bedziesz zwlekal dlugo ze zrobieniem nastepnego party to OSOBISCIE wywioze Cie do lasu....moze byc nawet las w okolicach Ornety......
ps.rzeczywiscie Ornecianki sa ładniutke,ale tysz naiwniutkie.....:)
ps.NUMEN - The Movie zniszczyL mnie n dobre:)Mega kuXXX frasunek dla TQA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto nie był jest łapidrakiem.........
Dzieki za tak liczne przybycie. Za to, ze wielu z was doroslo w koncu do obecnosci na imprezach (brak ketchupu na scianach i markera na drzwiach). Ostatni dzien imprezy, dzisiejsze wypowiedzi, klimat, ktory czuje sie dopiero jak cos sie skonczylo - to powoduje ze Orneta 2004 to bardzo realny temat. Jest nawet pomysl, ze sie odbedzie ale tylko pod jednym warunkiem - conajmniej 3 dema na XE/XLa i jeeeeeszcze wiecej ludzi... :D :D :D :D<br>
Dzieki wszystkim - bez was nie byloby tej imprezy - ja nie zrobilem praktycznie nic (nie nosilem krzesel i lawek jak zwykle, nie przeprowadzalem competition) - chodzilem tylko i zagadywalem.. hehe
Jesli bedzie impreza za rok to w dniach 6-8 sierpien 2004 ale wszystko wyjdzie w ciagu roku... hehe Jak urodzi mi sie kolejna corka to bede musial pracowac nad synem ale jesli urodzi sie syn to sie z Wami z checia na imprezie w koncu napije!!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » powazny szacun dla VanEijka !!!
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 68 zapytań