1

... to nie bedzisae offf topicm, bo jestem w temacie, kcialem z tego miejsca powiedziec, że WQuast itz. zajebiozana.. itd. róló ... net na miejscu, a wiecie, że to bardzos nie bardzo dobrze . Kurrreewwwa, huuuj i pi*.* w nocy gwizda.. . Póki Dely na party, to bana niet wiec napi*;am total bzdet post stat +. Lepsze to niż Jrg; ..

a hhhhuj, napisze jak wytrzeźwieje, bo to ni moa sensa i hij w dupe.   i takie tam.

Kontakt: pin@usdk.pl

2

... acha; z tego miejscja kcialem powiedziedc, że statsy MEGAHUJ!!!!

Kontakt: pin@usdk.pl

pinokio to napisal ze stanowiska obok, po czym marudzac poszedl sobie dalej.

Dely nie dal sie obudzic dymem z papierocha :(

4

a mi się bardzo fajnie rozmawiało z Pticą - pozdrówka, czekam na Grubshego - no bracie przyjeżdżaj....

5

ja sie Grubshego boje XD
dobra, sama sie ładnie ujebałam, odespałam i jestem dalej gotowa i zwarta XD Ptica pokazuje nózki, Wasko śpiewa sopranem, pewnie Ptica go złapał nie za to co trzeba XD
McMaster dostał krowe, to zadowolony, czekamy na elyte z Lublynam musze przeciez po raz kolejny wypić z Mikeyem. Ooooooou sory. Z panem Mikeyem XD. Aaaaaaaaaaa! MacGajwer mnie napastujeeeeeeee!!! XD Mwahahahaha! Ide zgwałcić kogoś, jak słowo daje XD!

There's special place for me in hell. It's called the throne.

6

bydziem na miejscu okolo 3. rano. ja z siwucha i absolwentem, kasjo (zeby nie bylo tak samo) z absolwentem i siwucha.
havoc ma sie dosiasc w knyszynie - nie wiem jaki sprzet ze soba zabiera.

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

7

Cwaniaki !  a jeszcze w robocie !!!  ale jeszcze dzisiaj do was dołączam!!   kolumna aut w składzie  1: Eru, Greg X-Ray, Fox 2: Samuraj, Rzoog, 3: Insert, Cedyń, 4: Mikey, Slaves, Yankee,  i bog wie kto jeszcze !!   Docieramy około 22-23   i zarzygamy wszystko co sie rusza !!

Buziaki Pijaki!

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

8

xray solidaryzuje sie z ofiarami pracy - tez do 16. jeszcze pracuje...

ps. kasiek Ty to widzisz? oni o 23. juz chca byc pijani... kto zostanie dla nas?:(
pps. brat ty masz troche wytrzezwiec bo mamie powiem, ze nie chciales ze mna pic!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

9

xray solidaryzuje sie z ofiarami pracy - tez do 16. jeszcze pracuje...

ps. kasiek Ty to widzisz? oni o 23. juz chca byc pijani... kto zostanie dla nas?:(
pps. brat ty masz troche wytrzezwiec bo mamie powiem, ze nie chciales ze mna pic!

no no ... nie wyciagaj za szybko wnioskow ....

All I hear is the sound of me falling on the ground

10

Napiszcie ile jest narazie ludzi ??   jak tam z bigscreenem ?  pogoda ?  nagłośnienie ?? sprzęt ??   dzieje się coś ??    co i jak wogle ??

11

iksie.. ten bog wie kto jeszcze to Vidol :P

hehe

12

Iksie: Big skrin jest. Ludzi tez jest spoooooro. Postaram sie wymienic checkliste XD
Messiah, Miker, Ntp, Wasiu, McMaster, Grzybson, Dracon__, ElKabato, Pasiu, ojciecd Grzybsona XD, McGyver, Kajtuś, Dely, Epi, zajebany Pinek, kolega Epiego - Sqter... No w c*** ludzi, a ja mam kaca lekkiego i może sam zobaczysz jak przybędziesz, bo na ciebie czekamy! Wódka stygnie XD!!!!

13

No niezle sie wiara bafi ;)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

14

Bawi się i czeka  z otwartymi kubeczkami na resztę wiary :)

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

15

no, swordzi przyjechali we trzech dwoma autkami 8)

16

Vasco: Kiedy APE dla XP ? :))))

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

17

Bawi się i czeka  z otwartymi kubeczkami na resztę wiary :)

:lol:
chlodzi sie dla mnie cos ? ;)

18

:lol:
chlodzi sie dla mnie cos ? ;)

Of kors, ze sie chłodzi. Nasze piwko pokojowe prosze pana XD
Poza tym coś od Wilsona ^^

:*********** dla pana

19

a ja tu nadal kibluje i cholera mnie już strzela!!!!!     jeszcze z 10h  i bede na miejscu !   - najdluższe 10h w życiu!

20

a ja tu nadal kibluje i cholera mnie już strzela!!!!!     jeszcze z 10h  i bede na miejscu !   - najdluższe 10h w życiu!

ja juz dawno bym pojechal ale czekam na was .... kurfa mam 3 miejscowki wolne w aucie ...to bedzie najdrozsza orneta w historii

All I hear is the sound of me falling on the ground

21

uzywanie netu na party powinno byc zabronione! siedz tacy pija i wnerwiaja... :)

22

My się nie wnerwiamy...

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

23

Ja pracuje do 18 (10 godzinny dzien pracy) :(
Na szczescie bedzie jeszcze czas zrobic zakupy (absolweny i siwucha) :P
A jak pogoda i czy woda w jeziorku ciepla??? :)
Bo jak ciepla to mozna poplywac a jak zimna to bedzie gdzie wodke chlodzic :P
Pozdrawaim wszystkich pijakow na party!!! :)

. . . . ..... . . . . . . . .. . .... .. ... . . . . . . . . .. . . . . . ..

24

Kurna jasna, przydałaby się jakieś internetowe live-kamery 24h non-stop z party!!!   Moze w koncu ktorys z organizerow na to wpadnie, np. VaScO ???   ;-)  :)
Buhahahahahahahahahahahahahaahahah

25

... własnie, cam by sie przydał co by inni mogli zobaczyć jak sie atarowcy (czyt. pijaki ;)) rozpijają :)

PIN ready logo