Candle napisał/a:zlacza pci - no bomba... kup mi!
Proszę bardzo, może byc ISA, albo jakikolwiek inny _slot_do_kart_.
kiedys byly w tme, ale no more... ponadto - chcesz to lutowac? bo ja nie
Produkcja to jest osobna sprawa, tak samo jak osobną sprawą jest ewentualna dystrybucja - bo np. samego rozgałęziacza nikt nie będzie chciał, muszą byc ze dwie pasujące do tego karty, albo musi on byc ogólnie przydatny do czegokolwiek. Stąd początkowy pomysł, żeby to robiło też za rozgałęziacz do kartridży.
zakladasz, ze od 3.5" IDE - no... rzeczywiscie - ciezko sie nam rozmawia, pewnie dlatego ze nie przeanalizowales tego, co napisalem - dysk twardy IDE uzywa (mniej wiecej) zlacza IDC
Po prostu skrót "IDC" nic mi nie mówi.
rozumiem ze swoje kmk/jz odlaczasz i podlaczasz bez przerwy?
Nie, ale kilkanaście/dziesiąt razy odpiąłem i podpiąłem sam napęd, i złącze się *rozlazło*. Dodam, że i na atarce i na Falconie doświadczyłem, że złączka od dysku 2,5-calowego rozpada się jeszcze łatwiej. Poza tym akurat interfejs do dysku jest cały czas potrzebny, inne karty jednak pewnie będzie się wyjmowało i wkładało, zwłaszcza jeśli powstanie ich kilka (a slotów nie może byc więcej niż osiem).
Rozumiesz chyba, że taki rozgałęziacz, żeby jego budowa w ogóle miała sens, musi byc w miarę trwały, a nie miec niekontakty w slotach po dwóch miesiącach użytkowania.
Mating durability: 500 cycles min.
Niestety, nie wierzę i mam ku temu podstawy (patrz wyżej).
KMK
? HEX$(6670358)