no to ja tak:
alfy fajnie wyglądają, ich cholerną wadą są 2 świece na cylinder, jeszcze 2lata temu zestaw ngk kosztował 1k pln, kiedyś zawsze był taki dowcip:
gdzie spotykają się właściciele alf... w serwisie... a jak to jest jeszcze boxer i ktoś zmontuje tam lpg.... często będzie serwis mode on....
daewoo, brat miał matrix-a ( matiz ) zaczynało gnić,
esppero o jakim tutaj mowa to stary opel ascon-a + wyposażenie z obecnych czasów ( typu abs, poduchy, czy klima ) jeśli auto nie zacznie gnić, będzie jeździć lata..
opel corsa fajne auto, tylko tak jak espero zaczyną w nim nić tylne błotniki, nawet nie bite wersje tak mają
bmw e30, ech jeśli nie było przystankiem, bądź młody rzeźnik w swoim dresie nie katował ją pod tesco paląc kapcia, to zadbana wersja z M pakietem kosztuje min. 10k pln.
o M3 e30 nie piszę bo bez 30k pln nie podchodzić....!
polonez, ostatnio nie poszedł na allegro zółty coupe za 40k pln....
był też zwykły 3d z '82 za 10k pln
bardzo sam miałem na niego chrapkę na coupe, tylko po co i tak mi go zaraz wywiozą na lawecie...
mogę tak i mogę.... bez końca... siedzę w tej branży parę lat...
przedewszystkim nienawidzę aut z lpg, jeśli ktoś chce montować gazownię to niech sobie daruje albo przyszykuje 8k pln i wtedy to będzie działać...
Przestrzegam wszystkim co mają auto w automacie przed montowaniem lpg, czemu:
jak auto jedzie na benzynie i zmienia biegi robi to bardzo kultularnie, dlatego że komp. odcina na chwilę zapłon i robi między gaz aby autem nie szarpało....
podczas jazdy na lpg wygląda to całkiem fajnie, później okazuje się że skrzynia = od 30do50% WARTOŚCI tego auta...
ITd itp.
bo nie działa elektronika od sterowania skrzyni, dobra instalacja lpg do auta z silnikiem v6 w automacie to koszt 12k pln...!!!
Debil znajomy założył lpg do bejcy e46 z silnikiem 3litry benzyna, koszt skrzyni po dobrych układach wyszedł tylko 10k pln ( a był to tip tronic ).....
dobrze że demontaż lpg kosztował go tylko 500 pln :)
Na dzień dzisiejszy jak bym miał sobie kupować auto qpił bym byle jakie z silnikiem 1.9 tdi ( min wersja agr, chociaż asz arl bym nie pogardził )
nowe auto, super sprawa dla idioty ( pisze o sobie ) mam fiabią II 1.4 16fał z climatornikiek dupotronikiem i innymi syfami które ogólnie przeszkadzają, za 45k pln ...