1 Ostatnio edytowany przez zaxon (2009-02-01 22:53:26)

Szukam miejsca na strone, mam troche zdjec Atatarek i jak przerobki zrobic, gdzie to hostowac? Chodzi mi o serwis gdzie zalatwie od reki domene i miejsce na dane ,moze byc platny .Sporo ofert na necie ale nie wiem co to warte? Korzystalem z onetu , z ovh.pl ale moze jest cos lepszego? U mnie na domowym serwerze juz nie zaladuje.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

2

Jak dotyczyc bedzie to tylko i wylacznie Atarki to pisz do Azbesta ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

3

Tylko atari, moje boje z przerobkami itp

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

4

No problemu. Wal jak w dym z konkretami: azbest [at[ pigwa [dot[ net

A ja mam ładniejszą domenę ;)

6

Ok, dzieki panowie, zglosze sie jak bede mial dzialajaca wersje offline, na razie bawie sie w fotografa i dokumentaliste.

Nie wiem czy to  dobry pomysl ale mam zamiar wrzucic zdjecia plyt glownych w duzej rozdzielczosci,  mechaniki stacji dyskow itp co mi wpadnie w rece, i to wszystko z czym mialem problem przez ostatni prawie rok walczac z przerobkami. Nic nowego ale moze sie komus przyda. Jakos to cale hardware zebrac w jednym miejscu?

7

Generalnie fajnie byłoby wszelkie tego typu materiały trzymać w jednym miejscu. Może atariki? Albo coś na podobnej zasadzie, gdzie można byłoby zebrać "do kupy" informacje o opracowaniach i rozszerzeniach (o ile oczywiście osoby, które coś stworzyły/zaprojektowały zechciałyby to opublikować).

8

Jesli chodzi o przestrzen dyskowa (w kontekscie wysokich rozdzielczosci zdjec) to u mnie limitow praktycznie nie ma. Ludzie maja po kilkadziesiat GB i nie marudze (dla przykladu: Stryjek 25GB, Kaz 37GB, X 13G). Szczerze mowiac to nawet jestem zwolennikiem trzymaniem wszystkiego w hiresie.
A czy Dziadek Vasco ma lepsza domene? No nie wiem, moja jest najsliczniejsza :^)   [oczywiscie zartuje]