UWAAAAAAGGGGGGGGAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc tak; wygląda na to, że spie/...rdolił się nam pojazd, a jak już na łamach tego otoż forum pisałem miałem jechać do dziadzia Vaska (licheń) ... więc jeśli sprawa z przedmiotem zwanym dalej pojazdem mechanicznym marki Fiat 126p nie wypali to wychodzi na to, że pojedziemy Libation Train ... co to oznacza??? squad:
* Pin(okio)/Allegresse
* thePink/ind(???<- tzn pytajniki do ind, nie do kwestii wyjazdu)
* Epi/Allegresse
* Nietoperek/Trisstesse
* .... brrrrbrrrrrr : Messiah (o boże, zachowaj jej dziada w wiecznym (wietrznym) spokoju i spaleniu)
* Święty (??? - z czego pytałem na forum)
... dalej Radom:
* Dely - kierownik zamieszania
* Tatko Samurai
..... TO JEST KUREWA 8 (OSIEM) LUDKÓW, CZYLI CAŁY PRZEDZIAŁ, WIĘC QUURWA LUDZISKA - JEŚLI TO WYPALI, A RACZEJ MÓJ SAMOCHÓD RACZY NIE ZADZIAŁAĆ (ZADZIADOWAĆ) TO REZERWUJEMY CAŁY PRZEDZIAŁ - KTÓRY I TAK W MIARĘ POSTĘPU TRASY I HUMORU JADĄCYCH W NIM LUDZIKÓW MOŻE STAĆ SIĘ NIECO WIĘKSZYM PRZEDZIAŁEM - TUDZIEŻ PO OBALENIU KILKU ŚCIANEK DZIAŁOWYCH. CZY WIECIE JAK WYGLĄDA POCIĄG BONANZA - TO TEN Z TYMI WIELKIMI PRZEDZIAŁAMI?? (TE DRUGIEJ KLASY)???? tylko nie spalmy dziada, bo trafimy do wieczornego wydania PANORAMY (TV).
więc 90(podobno) zeta podzielone przez 8 = 11.25 złotego na głowe - to nie_dużo :D :D
I CO WY NA TO???????? ??? ??? ? ?? ?? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ?