51

Zoladkowa ;-)

Jasne a potem znowu taniec solo - mop, wiaderko i ja  o 24:00 po libacji :((

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

52

Mikey: Co Ci znowu....?

tak jak napisał Mikey, podajemy weryfikacji pewną teorię - posty precz od Mikeya :)

53

Przywiozę mój zeszycik z przepisami na drinki XD. Mwahahaha! na Lasta jade na 100 %, za to na Ornete krucho, operacja mnie czeka i mam dupa a nie wakacje -_-'. Wiec wybaczcie, może dam pikczera n konkus, ale niestety. Ku waszej radosci,nie zobaczycie mnie jeszcze pół roku =_='. Tylko czymajcie kciuki, zoperują mi kolano >.>

There's special place for me in hell. It's called the throne.

54

mess: jesli masz przepisy na drinki z mustaka to podsylaj  :lol:

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

55

nie martw sie Messiash, na pewno operacja sie uda, a w kolanie zaszyja zestaw chirurgiczny, a moze jakas huste, w najlepszym wypadku nie zdolaja cie wybudzic ;)

pozatym wkurzamy sie na Ciebie, bo zabralas nam Bustera !!!

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

56

Mesia! Musisz byc na Ornecie! Nie pozalujesz. Wierz mi....

57

Jeszcze jedno.

* Co myslicie o powracajacym pomysle zrobienia multi 8bit?
* Popytajcie swoich znajomych c64/zx czy w tym czasie jest jakies party itd./czy byliby chetni itd

58

ZTCW nie ma zlotow w zimie
Zaspamuj na c64.sk, c64.pl, zxdemo.org itp sajty

59

Chłopaki moje kochane (tak, nawey Mikey ^^)
Na Ornetę raczej nie dotrę ze względu na owa operację. Trześę portkami na samą myśl. Jednak: POSTARAM SIĘ. Wierzcie, że chcę dotrzeć do tejże Mekki Atarowców, jak zwykł nazwać ją McGyver ^^.

Postaram się. Nic nie obiecuję. jakby co, to bawcie sie dobrze i wyślijcie mi kartkę pocztą.

60

> Chłopaki moje kochane (tak, nawey Mikey ^^)

I tak Cie lubie :-P

61

I tak Cie lubie :-P

Ja cie tesz stary XD Oj, sory XD Ja pana tesz  :lol:

62

Last odbedzie sie w dniach 26-28 XII 2003 (pt-nie). Mozna przyjezdzac od piatku, ale od poludnia!!! Wczesniej mnie nie bedzie, a nie moge obiecac, ze ktos Wam przyjdzie otworzyc po pierwszym pociagu :( Przyjazd dzien wczesniej z tych samych powodow niemozliwy.

63

a jednak :-)
Dzieki Dziadku ... BEDE!!!

64

Ale jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 17 urodziny znowu wOpalenicyyyyy!!!!

65

hmmm ja wiem, ze wiek XX to nie trzyma sie logiki, ale powiedz mess jak to jest, ze ZNOWU (czyli co najmniej 2. raz) bedzies zobchodzic w opalenicy 17. urodziny???

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

66

Grubshy: dwa bledy :)

mamy XXI wiek....  ;)
17 urodziny ZNOWU_W_OPALENICY - czyli ponownie w tej wiosce ;)

Tak mi sie przynajmniej wydaje :))
BTW: nikogo nie bronie ... tak sobie tylko nabijam statsy przeciez

67

$11 urodziny powiadasz.....? ;P

68

Lewis: nie badz taki elitarny ;) hehe

69

Elitarny bylbym gdybym konczyl 31337 lat...... :) Ale Vasco moze juz niedlugo. :P

70

wiek XX czyli wiek kobiet (tych z chromosomami XX)  nie wiek 20. :)

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

71

W poście o ornecie
Piguła wspomniał o Opalenicy i zamawianiu jakichś panienek, nie byłem tylko na pierwszym Laście, i nie pamiętam abym ja rozmawiał z kimś o takiej propozycji... zresztą całe szczęści nic takiego się nie wydarzyło...

Więc jeszcze
jeżeli ktoś planuje jakiś erotyczny show na żywo w Opalenicy to proszę o tym wcześniej napisać - wtedy po prostu nie przyjadę.

72

a ja mam wrazenie, ze za kazdym razem u vasca na party padala taka propozycja....
mcm - ladny striptease to przeciez sztuka i nie powinien nikogo gorszyc. obawiam sie jedynie ze nic takiego nie da sie zorganizowac w zlotowych warunkach.

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

73

napisałem wyrażnie: ja nie rozmawiałem, TY może tak (na pewno?)

74

na 100% - o reputacje trzeba dbac  :twisted:

75

jade na bank, chyba że 31337 car się zjebie jak rok temu :)

jmp $e477