W najbliższą sobotę o godzinie 17:00 odbędzie się pierwszy w tym roku w Warszawie sztabik.
Na spotkanie zapraszam do pubu CITY na wprost politechniki u zbiegu ulic Polnej i Nowowiejskiej obok sklepu Apple.
Zapraszam wszystkich chętnych.
Gzynio
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab noworoczny w Wa-wie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W najbliższą sobotę o godzinie 17:00 odbędzie się pierwszy w tym roku w Warszawie sztabik.
Na spotkanie zapraszam do pubu CITY na wprost politechniki u zbiegu ulic Polnej i Nowowiejskiej obok sklepu Apple.
Zapraszam wszystkich chętnych.
Gzynio
Gzynio -> Czy Ty masz moj projektor? Czy komus innemu go pozyczalem;D , jesli jest u Ciebie to moze niech juz tam polezy do Glucholaz czy Grzybsoniady...
Chodzi tylko o ustalenie komu go dalem;]
Tak, jest u mnie i jak będzie potrzebny na jakimś party to zabiorę.
klasycznie, Mały od zawsze szuka swojego projektora...
ile to już lat???
Wybrałbym sie kiedys do Wawki na sztaba ...samochodem.... ale ciezko z miejscem do spania ... bo w te mrozy w wozie ciezko bylo by wytrzymac... tak wiec do lata ;D !!
Jak jesteś chętny to na spanie zapraszam do mnie a i furkę mam gdzie przetrzymać w zamknięciu.
To jak cos ... odezwe sie przy kolejnym sztabie :-) na tego nie dam rady :-) ... inne plany :-) ... o ile wczesniej zapodacie date :-)
ja też kecem...
Ja się prześpię u mamy :) bądź w hotelu ( ostanio felix ma promocję za 150pln doba )
Stryja jedziemy razem !!!
**tylko 7 demka jest pełna przenośnych kin obwoźnich w megankach!!
ale od czego są dzielne mobilki
Wczoraj 2 takie meganki ganiały między Ostródą a Elblągiem
może, może, kto wie :)
As-> ja szukam zawsze:) .. .obecnie szukam moich zabawek: kamera sony, dysk przenosny 3.5, laptop (on juz wiem gdzie jeste), n95, n7650 , playera mp3 i paru innych gadzetow ktore pozyczylem znajomym a nie zapisalem sobie ktorym;)
Czyli ostra jazda bez trzymanki :)
Gdyby jednak sztab z braku miejsc w CITY miałby się odbyć w innym miejscu to podaję tel. do mnie(już nie aktualne) który będzie czynny w czasie trwania sztabu i podam gdzie się znajdujemy lub co robimy.
Ja już startuje na sztaba :)
I już po sztabie, kto nie był niech żałuje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab noworoczny w Wa-wie
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 59 zapytań