Hejka
Prawda jest taka, że nie jestem żadnym informatykiem, elektronikiem i elekrtykiem więc się nie znam. Jako typowy kolekcjoner, artysta i humanista odpowiedź na pytanie, które poniżej czytacie jest mi tak obce jak prawda o stworzeniu świata. Do czego więc zmierzam?? Mam kilka zacnych tytułów na dyskach, które to... no właśnie. Niektóre się ładują, ale moja stacja (CA 2001) wyświetla błędy (tyle pamiętam, tak mi się wydaje) w stylu G4, G5, G3. Niektóre nie ładują się wogóle i też te błędy się pojawiają?? O co chodzi??? Dlaczego częśc się wczytuje i odnoszę wrażenie, że działa poprawnie choć stacja wykazuje błąd a i dźwięk ładowania jakoś się zmienia (?), a inne przy tych samych błędach się nie ładują (?) Jakieś wskazówki byłyby mile widziane. Dzięki z góry i jak to mówią anglicy "thanks from the mountains" ;-)
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.