Hejka
Prawda jest taka, że nie jestem żadnym informatykiem, elektronikiem i elekrtykiem więc się nie znam. Jako typowy kolekcjoner, artysta i humanista odpowiedź na pytanie, które poniżej czytacie jest mi tak obce jak prawda o stworzeniu świata. Do czego więc zmierzam?? Mam kilka zacnych tytułów na dyskach, które to... no właśnie. Niektóre się ładują, ale moja stacja (CA 2001) wyświetla błędy (tyle pamiętam, tak mi się wydaje) w stylu G4, G5, G3. Niektóre nie ładują się wogóle i też te błędy się pojawiają?? O co chodzi??? Dlaczego częśc się wczytuje i odnoszę wrażenie, że działa poprawnie choć stacja wykazuje błąd a i dźwięk ładowania jakoś się zmienia (?), a inne przy tych samych błędach się nie ładują (?) Jakieś wskazówki byłyby mile widziane. Dzięki z góry i jak to mówią anglicy "thanks from the mountains" ;-)
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.