26

Hm do party zostało 3 tygodnie ! Mam taki pomysl, zeby nie latac po pociagu i szukac wolnych miejsc mozna by bylo zarezerwowac sobie libation przedzial ! Czy ktos z Warszawy moglby sie dowiedziec ile by kosztowala rezerwacja przedzialu z Warszawy Zach. do Olsztyna ? No i kurde przyznawac sie kto jedzie !

mialem 3 minuty do odjazdu wiec zapytalem ile kosztuej zarezerowanie przedzialu (nie pytalem skad i dokad). Pani powiedziała że 90 zł

All I hear is the sound of me falling on the ground

27

No to teraz powstaje zapytanie czy znajdziemy 8 osob i kazda zgadza sie dobrowolnie zlozyc sie po 11 zlotych, groszy 25 aby w spokoju moc napic sie wódzi w drodze na party place :) Chetni dopisywac sie:

1. dely

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

28

2.Wilson

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

29

3. mikey - uwaga jak wyzej

30

no i samurai

All I hear is the sound of me falling on the ground

31

A ja nie, bo do Ornety wybieram się z pieszą pielgrzymką z Gorzowa. Wychodzę jutro...

32

masohista ;)) 

a iba w stalym skladzie dociera w piętek.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

33

Iksie o której jedziecie w piątek?
może utworzymy mała kolumnę autek? :D

34

Przypominam ze to temat o pociagu a nie o autkach ! Jak na razie mamy tyle osob ile mamy :) Mysle ze majker i lewis tez dolacza wiec brakuje jeszcze :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

35

nawet jeśli nie będzie kompletu to zadeklarowani + Lewis z Mikerem dają 6 osób co wynosi 15 zeta od łeba, co i tak jest do przełknięcia. A jeśli nie to teraz na pośpiech można sobie wykupić miejscówkę za 2 zeta ( czyli ktoś kupuje 6 biletów z miejscówkami w jednym przedziale), a nie sądzę że do grupy pijących ktoś się dosiadał.

Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

36

To najwyzej zrobimy tak jak Wilson mowi, kupi sie miejscowki i ju :) A nie wie ktos czy Sikor jedzie swoim autem czy pociagiem ?

37

Uwaga etenszyn. Sprawdzilem ze nasz libation train wyrusza z Krakowa Plaszowa o 11:48 wiec moze ktos, kto jedzie z Kraka juz tam sie zapakowal ?

W kazdym razie ten pociag jest w Radomiu o 15:11 i tam ja wsiadam. Grupa warszawska dosiada sie w Warszawie w godzinach 16:52 (zachodni), 16:58 (centralniak) lub ewentualnie 17:12 (wschodni). Proponuje objac okupacja ostatni wagon. Co wy na to ? Powoli tez nalezy ustalac rezerwacje lub brac miejscowki. Ja sie moge tym zajac poniewaz codziennie przechodze obok dworca PKP. Z tego co wiem to aktualnie przebywajacy w cieplych krajach lewis zgadza sie z gory na wszystko. A co z reszta ludzikow. Moge rowniez od razu nabyc droga kupna bilety zeby bylo z bani. Potrzebuje tylko wiedziec kto, skad i jakie macie znizki. Kase za bilety przelewamy mi na konto, numer podam na priv.

Poza tym sadze ze kupno bileciorow przez jedna osobe ma ta zalete ze mowie ze ma byc tyle i tyle miejscowek w tym i tym przedziale i koniec.

38

Dely, a pamietasz jak wyglądał ostatni wagon, kiedy wracaliśmy z Lasta?  ;)

39

:lol:  :lol:  :lol:

40

Przepraszam za wprowadzenie w błąd  :(  Niestety na ten pociąg nie można wykupić miejscówek. Więc zostaje zarezerwowanie przedziału.

Dely: mam 37% zniżkę. A kasę oddam w pociągu bo teraz będę poza zasięgiem, przez tydzień.

Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

41

Heh. Cieple kraje siem klaniaja. Jak napisal Dely ja sie zgadzam na skladke. A na bilet mam 80% znizki.

42

Wiecie co, ZTCSD (z tego co sie dowiedzialem) to nie sprzedadza mi biletow jak sie nie pokaze odpowiedniej liczby legitek :( Nie wiem jak jest na innych dworcach ale u mnie tak jest :( Tak wiec sprawa bileciorow odpada. Ale przedziala moge zarezerwowac. Wybierzcie tylko ktory i to do 25-tego najpozniej. 26 pojde na dworzec i zalatwie sprawe. Jak na razie to zgodzily sie 3 osoby (Wilson, lewiS i ja).

43

i ja k****!!!!
Jade ciopagiem ...

44

ZTCSD dokladnie na stacji to niestety jest problem z rezerwacja ! Otoz aby zarezerwowac przedziala musielibysmy jechac z Krakowa az do Olsztyna :( Albo wykupic takoweż bilecioty :( Ogolnie rzecz biorac SUXOR FOREVA ! Moze ktos ma jakiegos znajomka wsrod kolejarzy i moze cos zalatwic ?

W kazdym razie z Radomia rusza ekipa w skladzie Mikey, Anj i Ja. Postaramy sie jakos zarezerwowac we wlasnym zakresie jakiegos przedziala. Ewentualnie jakby nie bylo nic calego wolnego to dosiadziemy sie do kogos i postaramy sie zrobic niezla wieś tudzież bydło aby pasazerowie sami opuscili przedziala.

Jest jeszcze inna mozliwosc, po prostu ekipa warszawska wchodzi do przedzialu razem z drzwiami i z piosenka Atari For You na ustach uzywajac lewiSa jako tarana z racji slusznych jego rozmiarow :)

45

> na ustach uzywajac lewiSa

ciekawe... ;)

46

Robimy trzode .... DZIALA... sprawdzone.

47

Mikey a ty w koncu czym jedziesz Ciapongiem czy Autobrumem ? bo ja już głupi jestem.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

48

no w tym momencie 99% ze autem

49

Przypominam ze to temat o pociagu a nie o autkach ! Jak na razie mamy tyle osob ile mamy :) Mysle ze majker i lewis tez dolacza wiec brakuje jeszcze :)

majker tak i lewus pewnie tysz!  :lol:  :lol:  :lol:

mikey - należy ci ustawić dedlajn albo czuj się pominięty  8)

aha - dely - ja niestety zniżki nie mam :(  :oops:

I Ty zostaniesz big endianem...

50

A nie wie ktos czy Sikor jedzie swoim autem czy pociagiem ?

Taaaa :)  Sikor jedzie "autem", ale dopiero w sobotę... (wyjazd - po 8 rano - wcześniej niestety nie dam rady) :(  Są chętni?

Sikor umarł...