Uwaga etenszyn. Sprawdzilem ze nasz libation train wyrusza z Krakowa Plaszowa o 11:48 wiec moze ktos, kto jedzie z Kraka juz tam sie zapakowal ?
W kazdym razie ten pociag jest w Radomiu o 15:11 i tam ja wsiadam. Grupa warszawska dosiada sie w Warszawie w godzinach 16:52 (zachodni), 16:58 (centralniak) lub ewentualnie 17:12 (wschodni). Proponuje objac okupacja ostatni wagon. Co wy na to ? Powoli tez nalezy ustalac rezerwacje lub brac miejscowki. Ja sie moge tym zajac poniewaz codziennie przechodze obok dworca PKP. Z tego co wiem to aktualnie przebywajacy w cieplych krajach lewis zgadza sie z gory na wszystko. A co z reszta ludzikow. Moge rowniez od razu nabyc droga kupna bilety zeby bylo z bani. Potrzebuje tylko wiedziec kto, skad i jakie macie znizki. Kase za bilety przelewamy mi na konto, numer podam na priv.
Poza tym sadze ze kupno bileciorow przez jedna osobe ma ta zalete ze mowie ze ma byc tyle i tyle miejscowek w tym i tym przedziale i koniec.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.