zaxon napisał/a:Battlestar Galactica juz 16 stycznia , SG Atlantis sie skonczyl, rece opadaja, co tu ogladac?
SGA się tak skończyło, że dobrze iż kres tego serialu nastąpił już teraz. Piąty sezon tak ssał, że pojęcie ludzkie przechodzi - jeden dobry odcinek (Vegas), a potem dno i metr mułu... Co ja mówię, dno zostało przebite i ustanowiony został nowy rekord. Po ostatnich odcinkach SG1 myślałem, że gorzej się już nie da - a jednak.
W ostatnim odcinku (mimo, że i tak kiepsko się oglądało z powodu braku wersji HD w "wypożyczalni") kompletnie rozwaliło mnie to, że najpierw niedoskonały jeszcze Rój potrafił wykryć zamaskowanego Skoczka ze sporej odległości, ale kiedy już był w pełni "upgradnięty" i w pełnej gotowości bojowej to wykrycie zwykłego myśliwca metr od siebie już się nie udało, a na dodatek tenże wleciał sobie niezauważony i zaparkował w hangarze :) Co ciekawe nikt przez dłuższy czas do niego nie podbił i dano mu KUPĘ czasu na uzbrojenie i odpalenie ładunku. LOL.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.