jest i linia statusowa z aktywnoscia sio i czego tam jeszcze kot naniesie
jest i linia z podpisem wlasciciela
cale osd jest konfigurowalne z poziomu pc a przynajmniej jest konfigurowalne z poziomu pc docelowo
linie extram i aux w obecnej wersji softu nie robia nic, docelowo extram steruje trybem pracy rozszerzenia pamieci mojego autorstwa, a aux jest pomocnicze na wypadek gdyby kiedys mialo sie przydac - zostal pin procesora
mam nadzieje ze jasnym jest ze osd pracuje na zwyklej golej atarce bez vbxe - po prostu jest monochromatyczne, a jesli na zdjeciach widac kolorowe napisy, to tylko dlatego, ze sygnal koloru zostal pobrany ze skladowej chrominacji tresci ktora jest pod napisami
szkoda ze projekt cieszy sie tak malym zainteresowaniem (wciaz nikomu nie chcialo zrobic animacji o ktore prosilem)
jak rozumiem wszyscy czekaja na gotowca, najlepiej jakby magicznie pojawil sie w ich komputerach
oczywiscie musze to uszanowac...
co do stereo pewnie masz pan recht, natomiast co do ramu to jedynym powodem dla ktorego mozna chciec zmienic jego ilosc jest to ze dana produkcja wlasnie przyliczyla zwieche
alternatywnie dla resetu mozna sobie zrobic guzidlo na obudowie (ala freezer), albo zrobic trojprzyciskowa kombinacje wejscia...
temat jest otwarty i to wszystko to tak naprawde bzdury
co jest istotne, to to, czy komukolwiek chce sie cos przy tym palcem ruszyc - bo dla siebie to ja juz zrobiem - udowodnilem sobie ze umiem
przechodze na tumiwisizm