Co sie dzieje z Jaskierem ? Patrzac na jego ostatnie logowanie troche sie martiwe o losy emulca...
A przydala by sie nowa wersja: http://atari800.cvs.sourceforge.net/vie … ision=HEAD
Od ostatniej wersji sporo jest dodane.... nawet *.pro :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Emulacja - 8bit » atari800winpl nowa wersja ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sie dzieje z Jaskierem ? Patrzac na jego ostatnie logowanie troche sie martiwe o losy emulca...
A przydala by sie nowa wersja: http://atari800.cvs.sourceforge.net/vie … ision=HEAD
Od ostatniej wersji sporo jest dodane.... nawet *.pro :-)
Tak przy okazji: czy ktos jeszcze aktualnie troche grzebie w Atari800win na tyle zeby dodac emulacje nowego typu cartridga?
Sciagnalem zrodla, kod nawet przejrzysty,ale ja nigdy nie pisalem niczego w C :/
Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc.
Nosty: A do czego potrzebna jest Ci ta emulacja?
laoo - ciekawe pytanie ;) A po co wogole emulacja?
Mam nowy typ cartridga, odmienny od dotychczas uzywanych. O pewnych dosc wyjatkowych funkcjach. Ale zeby programisci mogli cos na niego napisac emulacja w atari800win jest bardzo pozadana i pomocna.
Jesli nie znajde speca od atari800win to bede musial sam se to napisac, ale zajmie mi to 10x wiecej czasu niz osobie znajacej C i kod emulatora.
Stad moje ogloszenie. Zalezy mi na tym i chetnie zaplace za taka prace.
Byle nie zglosil sie ktos, kto kodu naszego emulatora prawdzie w zyciu nie widzial, ale siedzial kiedys w metrze obok faceta, ktory ma w domu ksiazke o C ;) Potrzebuje konkretnej pomocy a nie miesiecy obietnic i przeciagania terminow.
No właśnie na głuchołazach cośtam rozmawialiśmy, ale się nie odezwałeś. Ja jestem w stanie pomóc, tylko nie w atari800win (tego nie tknę patykiem ;)). Jeśli to nie przeszkadza, to pisz na prv.
Jak już ktoś będzie coś dorabiał, to... ten tego... support dla 65816 by się przydał :rolleyes:
Z tym to chyba wpier trza do Fox'a sie usmiechnąc ;-) moze zrobi nam prezent na świeta ? ;>
E tam. Support dla 816 to jest już dawno, tylko że w innym emulatorze, do testów i w odpowiednich kręgach invite only ;)
Laoo - dostales moje listy z wczoraj i przedwczoraj? Prosze pilnie o kontakt w sprawie emulacji Coriny, bo programisci sie dopytują, a ja nie moge udostepnic emulatora bez Twojego blogoslawienstwa ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 8bit » atari800winpl nowa wersja ?
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 52 zapytań