Co sie dzieje z Jaskierem ? Patrzac na jego ostatnie logowanie troche sie martiwe o losy emulca...
A przydala by sie nowa wersja: http://atari800.cvs.sourceforge.net/vie … ision=HEAD
Od ostatniej wersji sporo jest dodane.... nawet *.pro :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Emulacja - 8bit » atari800winpl nowa wersja ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sie dzieje z Jaskierem ? Patrzac na jego ostatnie logowanie troche sie martiwe o losy emulca...
A przydala by sie nowa wersja: http://atari800.cvs.sourceforge.net/vie … ision=HEAD
Od ostatniej wersji sporo jest dodane.... nawet *.pro :-)
Tak przy okazji: czy ktos jeszcze aktualnie troche grzebie w Atari800win na tyle zeby dodac emulacje nowego typu cartridga?
Sciagnalem zrodla, kod nawet przejrzysty,ale ja nigdy nie pisalem niczego w C :/
Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc.
Nosty: A do czego potrzebna jest Ci ta emulacja?
laoo - ciekawe pytanie ;) A po co wogole emulacja?
Mam nowy typ cartridga, odmienny od dotychczas uzywanych. O pewnych dosc wyjatkowych funkcjach. Ale zeby programisci mogli cos na niego napisac emulacja w atari800win jest bardzo pozadana i pomocna.
Jesli nie znajde speca od atari800win to bede musial sam se to napisac, ale zajmie mi to 10x wiecej czasu niz osobie znajacej C i kod emulatora.
Stad moje ogloszenie. Zalezy mi na tym i chetnie zaplace za taka prace.
Byle nie zglosil sie ktos, kto kodu naszego emulatora prawdzie w zyciu nie widzial, ale siedzial kiedys w metrze obok faceta, ktory ma w domu ksiazke o C ;) Potrzebuje konkretnej pomocy a nie miesiecy obietnic i przeciagania terminow.
No właśnie na głuchołazach cośtam rozmawialiśmy, ale się nie odezwałeś. Ja jestem w stanie pomóc, tylko nie w atari800win (tego nie tknę patykiem ;)). Jeśli to nie przeszkadza, to pisz na prv.
Jak już ktoś będzie coś dorabiał, to... ten tego... support dla 65816 by się przydał :rolleyes:
Z tym to chyba wpier trza do Fox'a sie usmiechnąc ;-) moze zrobi nam prezent na świeta ? ;>
E tam. Support dla 816 to jest już dawno, tylko że w innym emulatorze, do testów i w odpowiednich kręgach invite only ;)
Laoo - dostales moje listy z wczoraj i przedwczoraj? Prosze pilnie o kontakt w sprawie emulacji Coriny, bo programisci sie dopytują, a ja nie moge udostepnic emulatora bez Twojego blogoslawienstwa ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 8bit » atari800winpl nowa wersja ?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań