Tak, tak, wiem. Pewnie wszyscy myślą, że jakiś SM, albo SC do spylenia a tu ZONK! Wiem, że to nie miejsce na opylanie takiego sprzętu, ale alle mam po dziurki w nosie więc spróbuję wsród Was. Do oddania w słuszne ręce mam 19" LG model L1919S. Monitorek ma rok z kłakiem, zero bad pixels i jest w idealnym stanie. Sprzedaję bo mam już inny, 2 nie są mi potrzebne. Co do jego jakości wyswietlania obrazu to: gracze będa zadowoleni a i graficy nie bedą narzekać. Starałem się dokonać swego czasu optymalnego zakupu (gry-grafika-cena) i padło na LG. Eizo to to nie jest, ale doskonale daje radę. Jeżeli ktoś miałby ochotę i czuł potrzebę to proszę priva. Jak ktoś bardzo chce zdjęcie to mu podeslę. Generalnie jak w googlach wpiszecie ten model to się wyświetli 653348414931 stron. Można poczytać
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury