Tak, tak, wiem. Pewnie wszyscy myślą, że jakiś SM, albo SC do spylenia a tu ZONK! Wiem, że to nie miejsce na opylanie takiego sprzętu, ale alle mam po dziurki w nosie więc spróbuję wsród Was. Do oddania w słuszne ręce mam 19" LG model L1919S. Monitorek ma rok z kłakiem, zero bad pixels i jest w idealnym stanie. Sprzedaję bo mam już inny, 2 nie są mi potrzebne. Co do jego jakości wyswietlania obrazu to: gracze będa zadowoleni a i graficy nie bedą narzekać. Starałem się dokonać swego czasu optymalnego zakupu (gry-grafika-cena) i padło na LG. Eizo to to nie jest, ale doskonale daje radę. Jeżeli ktoś miałby ochotę i czuł potrzebę to proszę priva. Jak ktoś bardzo chce zdjęcie to mu podeslę. Generalnie jak w googlach wpiszecie ten model to się wyświetli 653348414931 stron. Można poczytać

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

2

Horrorus, ja bym na Twoim miejscu nie sprzedawał. Alternatywy są dwie: 1/ dual View i "intielygentna karta", która zawsze odpali emulator na drugim pulpicie/monitorze; 2/ wielokanałowy konwerter sygnału (s-video, VGA, composite) i idealny do real atari plus inne urządzenia razem.

___
Press play on tape...

3

Nie w tym rzecz. Ja na to patrzę tak. Za tę kasę będę mógł dokupić sobie kolejne kasety, dyski, karty itp. :-) A poza tym, najzwyczajniej w świecie nie mam miejsca na dwie sztuki. Tak więc oferta aktualna.

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski