Tak, tak, wiem. Pewnie wszyscy myślą, że jakiś SM, albo SC do spylenia a tu ZONK! Wiem, że to nie miejsce na opylanie takiego sprzętu, ale alle mam po dziurki w nosie więc spróbuję wsród Was. Do oddania w słuszne ręce mam 19" LG model L1919S. Monitorek ma rok z kłakiem, zero bad pixels i jest w idealnym stanie. Sprzedaję bo mam już inny, 2 nie są mi potrzebne. Co do jego jakości wyswietlania obrazu to: gracze będa zadowoleni a i graficy nie bedą narzekać. Starałem się dokonać swego czasu optymalnego zakupu (gry-grafika-cena) i padło na LG. Eizo to to nie jest, ale doskonale daje radę. Jeżeli ktoś miałby ochotę i czuł potrzebę to proszę priva. Jak ktoś bardzo chce zdjęcie to mu podeslę. Generalnie jak w googlach wpiszecie ten model to się wyświetli 653348414931 stron. Można poczytać
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.