1

>>Post przeznaczony dla osób, które były na party w KOCERANACH<<

Niniejszym chciałem zakomunikować, iż jestem w posiadaniu dwóch DZIADÓW. Jeden czarny, drugi siwy. No właśnie; i powstaje pytanie - którego zabrać do Ornety???? :D

Yerz: Wbrew pozorom nie mam nic wspólnego z HABRYNĄ! 8O  :D

Dely! - nie przenoś tego na bałagan .. plizzz! To w znacznym stopniu dotyczy sceny. ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

2

koceranski slang ktorego nie rozumiem :( :cry: :(
palic to bedziemy ciekawsze rzeczy, czyz nie?

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

3

Zdecydowanie czarnego !!!
Axe: spalimy drewnianego dziada z dlugim nosem ;-)

4

Ja również optuję za czarnym - jakoś mam awesję do siwych dziadów, hehehe ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

5

Proponuje wziac oby dwa. Ale jesli juz, to siwego, bo go nie widzialem.
Sorry za brak polskich literek, bo siedze na Slowacji.

Zajrzyjcie na relacje z polsko-czesko-ataroskiej wyprawy na rysy(here na forum) :lol:

grzybson/SSG^NG

6

ale o co choodzziiii ;)

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

7

trza bylo na majowka-kamp-kocerany uderzyc ... :-)
Dziad sie jara ... hardkore ....

8

Mikey - przecież mnie znasz - nie wiele rzeczy jest w stanie zatrzymac mnie w chacie przed wypadem na jakies atarowskie party .... na Quascie jestem na 100% kaska odłożona urlopik załatwiony .... wiec krótko mówiąc pijemy !!!

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

9

YYYeeeeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

10

Pigula: spox... przecie to Twoja strata hehe :-)
Ale tak .... pijemy ;-)

11

PI-Yeah-MY!

gdyby w poscie bylo spalic dziadka wszyscy wiedzieliby o kogo chodzi  :twisted:

pin: dzisiaj w faktach byl zajebisty nius o kornikach niszczacych lasy - korniki zawsze wierzchem! uwazaj na siebie, byles tylko dotrwal do ornety  :lol:

to juz moj $FF post... nabijam dalej  8)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

12

ORNETA róló; statsy sukzzz;;;; hehehe - powiedział ten co ma mało.

13

Wy dziady gaszone XD.
Spoko, Pine, czy chodzi o tegoż siweg dziada, coś go miał na Laście? XD Jak tak, to weź ba, nich zobazą wszyscy jakiś bogaty w DZIADY XD.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

14

przychodzi dziad do sklepu monopolowego,
a babka:

-to co winko?
-nie, nie! flaszkę!.

15

Loza Szydercow PGM + Klub spalonego dziada members unite.
Winko or flashka for wpisowe madafakaz ....
Zapisy u VicePrEzEsA ! Location: Orneta
hehehe

16

ale o co choodzziiii ;)

:idea: Nie było cie, to nie wiesz

grzybson/SSG^NG

17

Grzybson: smiem twierdzic ze dla ciebie spalenie dziada oznacza cos innego niz dla reszty ... KONTROL KLESZCZYN: czy wiesz kto to Habryna ???
:-) :-) :-)

18

Mikey kurde przestan na dzieci krzyczec!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

19

Ty mie tu nie strofuj tylko przywiez te piwo w plastikowych butelkach lepiej ;-)

20

to juz lepiej wino w plastikowych butelkach  :?

21

.. i Ukraiński spirol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

będziem kultywować tradycje, pić pyvko i grać w Tekblasta - i będzie zajebiście!!!>..  :D  :D  :D

22

no taa.. w koncu to relax party  8)
gadalem ostatnio z bewu i sprzedal mi pomysl, zeby na party zrobic koncert na kilka(nascie) atarek na zywo. kazdy dostalby jeden instrument i pelna improwizacja. czy ktos kiedys zrobil juz cos takiego, bo dla mnie pomysl jest odjechany. jezeli nie wypali przywiezienie instrumentow na party, to moze nasi muzycy zagraja na zywo wlasnie w ten sposob?

23

> to juz lepiej wino w plastikowych butelkach

Oficjalnie ostrzegam przed wozeniem wina w aluminiowych pojemnikach... Sam stracilem jedno, aby sie o tym przekonac...

24

to niezla siara musiala byc skoro weszla w reakcje z alu ;-)

25

hmmm sa w sklepiku niedeleko litrowe wisnowki w kartonach... moze byc?

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.