Niniejszym publicznie bardzo dziekuje Gzyniowi, ktory wczoraj mnie odwiedzil i podarowal skaner Scanmagic 1200 UB :D
Dzisiaj go wyprobuje i zaczne powoli skanowac i upubliczniac najbardziej unikalne papierowe egzemplarze z mojej kolekcji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Podziekowania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niniejszym publicznie bardzo dziekuje Gzyniowi, ktory wczoraj mnie odwiedzil i podarowal skaner Scanmagic 1200 UB :D
Dzisiaj go wyprobuje i zaczne powoli skanowac i upubliczniac najbardziej unikalne papierowe egzemplarze z mojej kolekcji.
Nosty, naprawdę nie ma za co dziękować, gdyż odkąd ma HP PSC ten skaner leżał i się kurzył, a Tobie bardzo się przyda, aby zarchiwizować to co masz na papierze, dzięki czemu na pewno także inni na tym skorzystają.
I nich Ci służy do końca świata i jeden dzień dłużej!!!
czekamy, czekamy...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Podziekowania
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 50 zapytań