Sam nie wiem. Robiłe już u nich zakupy z kilkanaście razy i zawsze byłem zadowolony. Raz tylko dostałem Donkey Jr bez folii ale w całym pudełku. To tyle z rozczarowań. Reszta była idealna (na tyle ne ile pozwala wiek tych produktów). Wydaje mi się, że miałeś wyjątkowego pecha. Wiadomym jest, że B&C nie ma po jednej sztuce ze sprzedawanych produktów, tylko po kilkanaście, czy nawet kilkadziesiąt. Część leży na górze piramidki, częśc na dole. I jak łatwo się domyślić to na dole będzie bardziej pogniecione, czy nawet naszłe wilgocią. Musiałeś trafić na te rzeczy z dołu. I owszem można mieć pretensje, że opis nie uwzględniał pewnych okoliczności dot. stanu produktu, ale z drugiej strony nie wiem czy mi chciałoby się, sprzedając kilkanaście takich samych rzeczy, robić do każdej z nich opisy osobno. Poza tym B&C są dość ugodowi i wystarczy do nich napisać i zrobić zdjęcia towaru, z którego nie jesteś zadowolony, a na pewno znajdą jakiś sposób żebyś poczuł się usatysfakcjonowany.
Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski