Może ktoś się skusi na coś z moich aukcji?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wielka WYPRZ u Kierownika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś się skusi na coś z moich aukcji?
Reklama dźwignią handlu :).
Wszystko się sprzedało oprócz Rampart na Lynxa - chce ktoś?
Sprzedam za piętnastaka lub wymienię na coś fajnego - bardzo chętnie jakieś fajne kasetki :)
Biorę. Odbiór w Głuchołazach. Płacę gotówką lub piwem, bo kasetki mam raczej nieunikatowe. ;)
No niestety, jeśli chodzi o gotówkę to Sikor zgłosił się pierwszy i ustawiony został w kolejce, ponieważ czekam - może ktoś zgłosi się z fajnymi kasetkami. Reasumując epi jesteś drugi - jeśli Sikor zrezygnuje.
Ciąg dalszy Wielkiej WYPRZ.
Sun Visor / Screen Guard dla Lynxa II. Oczywiście nieużywany w folii.
WYPRZ reaktywacja. Tym razem kasetki dla Atari:
International Karate
Bruce Lee
Warriors of Ras
Oczywiście wszystkie kompletne i wgrywające się. W następnych dniach będę wystawiał kolejne.
Kolejne duble na sprzedaż - mogę zabrać na zlot.
Thrust by Firebird - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 9,99 PLN
Kikstart by Mastertronic - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 8,99 PLN
Kikstart by Mastertronic (egzemplarz nr 2 - wersja z nadrukowanymi instrukcjami w kilku językach) - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 9,99 PLN
Submarine Commander by Sparklers - kaseta i pudełko w stanie bardzo dobrym, wkładka w stanie średnim - jest sklejona taśmą na zagięciu - 5,00 PLN
Questprobe: The Incredible Hulk by Americana - kaseta, pudełko, wkładka w stanie bardzo dobrym - 7,99 PLN
Geometria by LK Avalon - kaseta, pudełko i wkładka w stanie sklepowym - 3,99 PLN
Przytulający całość otrzymuje rabat w wysokości ok 13% i płaci jedyne 40 PLN :)
Komu, komu bo idę do domu.
The Goonies (clamshell) - ideał.
Spy vs. Spy: The Island Caper (clamshell) - ideał.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3037
spy vs spy bym wziął ale na dysku.
Kolejna segregacja rasowa przyniesła następujące rezultaty:
Spellbound by Mastertronic Added Dimension (MAD) - pudełko, kaseta i wkładka stan bardzo dobry - 9,99 Klik
Last V8 by Mastertronic Added Dimension (MAD) - pudełko, kaseta i wkładka stan bardzo dobry - 9,99 Klik
Desmond's Dungeon by Sparklers - pudełko ma ślady po naklejkach z ceną - łatwe do wyczyszczenia, wkładka i kaseta stan bardzo dobry - 8,99 Klik
Przytulający całość może spodziewać się rabatu w wysokości ok. 15% i zapłaci jedynie 25,00 za całość.
Bump tematu. Jakoś nie mam siły wystawiać na Allegro. Ceny obowiązują jak wyżej.
Jesienne wietrzenie szafy przynosi efekty na Allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3037
Poza tym oddam Atari 7800, nie wiem czy działa - dostałem jest 100 lat temu, jako działające i do tej pory nie dorobiłem się zasilacza. Wersja PAL (tak twierdzi naklejka od spodu), lekki ubytek plastiku od spodu - niewidoczny przy normalnym użytkowaniu. Oczywiście interesują mnie kasetki na wymianę za.
Kierowniku. "Ukradłeś" mi ostatnio sprzed nosa "Lords of Karma". Smutno mi teraz:-)
A to Ty się skapowałeś za późno, że ustawiłem wszędzie 8,88 :) I tak przepłaciłem IMO trochę, jak masz jakieś fajowskie kasetki na zejściu to daj znać ;)
Udało mi się pyrknąć te dwie pozostałe, które miał tamten sprzedajacy. Midway Campaign i coś tam jeszcze. A swoje, które mam, a mam ich niewiele ale są rarytaśnie, to nie sprzedam bo po 1 sztuce tylko posiadam. Jednak jak coś mi wpadnie ciekawego to na pewno tu napiszę, albo od razu wyślę priva.
Trzy gry dla Lynksa: Xybots, Tournament Cyberball, Steel Talons. Nowe, folia.
30,- od sztuki, za komplet 80,-. Szybka sprawa do dziś wieczorem muszę mieć chętnych. Promocja - jak ktoś nie ma kasy, może zapłacić do końca miesiąca.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wielka WYPRZ u Kierownika
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 53 zapytań