Dely, mozesz zrobic zeby mozna bylo zamiast tych idiotycznych
mastah. super mastah starszy itp wyswietlac pasek zaawansowania
a nie te teksty. Taki paseczek jak przy sondach na przyklad.
Kilka liniijek w PHP jak mniemam.
Mikey/NG
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Podpisy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dely, mozesz zrobic zeby mozna bylo zamiast tych idiotycznych
mastah. super mastah starszy itp wyswietlac pasek zaawansowania
a nie te teksty. Taki paseczek jak przy sondach na przyklad.
Mikey/NG
Czy nie uważacie, że problem jest raczej banalny i nie warto się nim zajmować??? Przecież co za różnica czy będzie pasek, czy mastahy i te inne i tak wyjdzie na jedno i to samo.
Problem moze nie jest wielkiego kalibru ale jest to mocno mylace rozwiazanie, szczegolnie te mastahy. Ja jestem lamerem a mam mastaha podczas gdy inni scenowcy maja tutul Atari... Ktos postronny moglby sie zupelnie zakrecic, a przeciez nie o to chodzi.
Taki paseczek jak przy sondach na przyklad.
Chyba jednak taka zmiana jeśli nie jest w standardowych opcjach byłaby dość pracochłonna jak myślę.
A tak na marginesie to mam Mastah'a na forum, a szczerze mówiąc to jestem trochę zielony :D
a ja na to wszystko leje sikiem prostym i dlugim mastahowcy ;)))
To czemu zabierasz głos he ?
Mikey/NG
Azbest a może powinno być np. Mega Mastah Forumowiec ??? :D :D
mi sie te napisy podobaja, wiec zamiast paseczka lepiej 'Atarowca' zmienic na 'Forumowca'
To czemu zabierasz głos he ?
Mikey/NG
napisalem tylko ze "leje na to", nie bede sie spieral co jest lepsze, czy mastahy czy paski... dodalem tylko cos od siebie ;)
Na http://www.atariage.com były "mastahy" i ostatnio zamienili na paski (forum jest takie samo). Przyznam, że "mastahy" były zabawniejsze (np. ja byłem "newbie").
a ja bym nie zmieniał podpisów ale liczbę postów po jakiej dostaje się mega mastah'a bo chyba Dely nie przewidział tak gadatliwych osób ja jak i Azbest ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Podpisy
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 51 zapytań